Irina Rimes lansează „Ba ba ba (Inima mea bate)” – dintr-o joacă, într-un cântec

“Ba ba ba (Inima mea bate)” a prins contur într-o sesiune a artistei cu Alexandru Turcu, iar refrenul este o interpolare a hitului anilor 2000 – Ascultă-mi inima de la Sing Sing B.B. Videoclipul a fost regizat de NGM, oamenii din spatele celor mai faimoase clipuri ale Irinei Rimes.

“Uneori mă satur să scriu despre suferință și alte sentimente adiacente. Uneori ascult muzică doar ca să mă binedispună. Uneori am chef de suc și dulciuri. Cam așa simt piesa asta, un chef pe care l-am avut într-o zi cu Turcu în studio, un chef care se întâmpla rar și din care ies piese care binedispun”, declară Irina despre noua ei lansare.
Pe lângă acestă lansare, Irina Rimes lucrează intens la un nou album de studio numit “Acasă”, ce urmează să fie lansat în urmatoarea lună, acompaniat de un proiect video unic în România.

Irina Rimes este o apariție plină de sensibilitate și înconjurată de o carismă aparte. A debutat cu piesa “Visele”, care a fost lider în toate topurile muzicale autohtone timp de luni de zile. La fel este și cea mai recentă lansare din 2021 – “Pentru Totdeauna” feat. Grasu XXL – care este în Top 10 pe radiourile românești de peste 10 săptămâni și continuă să își păstreze poziția. În 2021 single-ul “N-avem timp” a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa „Навсегда” în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia. Până în acest moment, Irina a lansat trei albume, DESPRE EL, COSMOS și PASTILA, fiecare dintre ele având parte de hit-uri și impact în cariera ei, iar acum lucrează la albumul cu numărul patru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata