Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Vrancea, “țara viei și-a vinului”

”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, să ne continuă periplul pe plaiuri muntenești, de la Vrancea și până la Buzău. Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom afla și poveștile de pe Drumul Vinului, de la Domeniile Cotești, unde vom avea parte de o călătorie oenologică desăvârșită.

Panciu, Cotești, Odobești, Urechești. În orice direcție am apuca, pe Drumul Vinului, găsim toate premisele unei călătorii oenologice desăvârșite, iar drumețiile croite în jurul vinului sunt cu adevărat fascinante, pline de lucruri interesante. Aici regăsim și <gustul din copilărie>,  un magnet care-i poartă pe gurmanzi aici, în călătorie, atrăgându-i la un popas, și-o poveste la umbra boltei de viță de vie. Pe cât de delicioasă, pe-atât de pitorească, Vrancea continuă să ni se dezvăluie. Facem cunoștință, prin intermediul ”ROventura” cu o familie frumoasă, alături de care ne bucurăm să descoperim povești din “țara viei și-a vinului”, cum e supranumită Vrancea, cea mai bogată regiune viticolă românească.

În căutarea licorii lui Bachus, dar și a istoriei acestor meleaguri și-a celor mai frumoase povești, ne continuăm periplul pe drumul vinului și nu ne oprim până la Cotești, tărâmul de la curbura Carpaților.

Nu vor lipsi, din această incursiune nici vizita la Muzeul Județean Buzău, un adevărat tezaur al istoriei și culturii din partea asta de țară.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata