Hilary Duff spune că este „recunoscătoare” pentru cele două episoade de repornire ale Lizzie McGuire

Hilary Duff este „recunoscătoare” că a ajuns ultima oară în pielea lui Lizzie McGuire. În timp ce discuta miercuri cu Good Morning America, actrița și cântăreața în vârstă de 33 de ani a vorbit deschis despre repornirea lui Lizzie McGuire, care a fost programată inițial să aibă premiera pe Disney + înainte de a fi anulată din cauza problemelor din culise.

„A fost o mare dezamăgire, evident”, a spus Duff către presă. „Voi fi pentru totdeauna recunoscătoare pentru cele două episoade pe care le-am filmat.”

„Au fost cu adevărat două săptămâni speciale din viața mea”, a adăugat ea.

La sfârșitul anului trecut, cântăreața „Come Clean” a confirmat că nu va mai avansa cu repornirea planificată a popularului serial original Disney Channel într-o lungă postare pe social media.

„Am fost atât de onorată să am personajul Lizzie în viața mea”, a scris ea pe Instagram.

„A avut un impact atât de durabil asupra multora, inclusiv asupra mea. A vedea loialitatea fanilor și dragostea față de ea, până astăzi, înseamnă atât de mult pentru mine. Știu că eforturile și conversațiile au fost pretutindeni încercând să facă o repornire să funcționeze, dar , din păcate și în ciuda eforturilor tuturor, nu se va întâmpla. „

Recunoscând că este „foarte tristă” în legătură cu decizia, Duff a spus că „vedetele pur și simplu nu s-au aliniat” pentru a crea o versiune modernă „onestă și autentică” a personajului.

„Vreau ca orice repornire a lui Lizzie să fie sinceră și autentică față de cine ar fi Lizzie astăzi. Este ceea ce merită personajul”, a adăugat ea.

„Cu toții putem lua un moment pentru a jeli femeia uimitoare care ar fi fost-o și aventurile pe care le-am fi luat cu ea. Sunt foarte tristă, dar promit că toată lumea a încercat tot posibilul și stelele pur și simplu nu s-au aliniat. Hei acum , din asta s-a făcut anul 2020 „.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata