Hainele de blană: cum alegi modelul ideal pentru tine?

Vrei să îți completezi garderoba cu o piesă vestimentară deosebită, elegantă și frumoasă, pe care să o poți introduce în mai multe tipuri de ținute?

Gama de haine blana: https://www.blana.ro/ îți stă acum la dispoziție, fiind vorba despre haine rezistente în timp, care nu se demodează niciodată și care te ajută să te simți confortabil chiar și în cele mai friguroase dintre zilele de iarnă. Alegerea modelului potrivit pentru tine se poate dovedi a fi, însă, o reală provocare, dacă nu știi care sunt elementele pe care să le pui în balanță. Așadar, descoperă din rândurile ce urmează care sunt detaliile la care să fii atentă!

Haine blana – din ce materiale pot fi realizate?

Hainele de blană pe care le găsești astăzi în magazinele de specialitate sunt extrem de variate, iar un prim aspect care le diferențiază este referitor la materialele din care sunt realizate. De exemplu, poți investi într-unul din următoarele modele:

  • ­o haină de vizon – elegantă și frumoasă, blana de vizon are părul suficient de lung, încât să îți ofere căldura de care ai nevoie atunci când afară este extrem de frig, iar un astfel de model este elegant și deosebit, oferindu-ți posibilitatea de a-l purta într-o gamă largă de ținute;
  • o haină de nurcă – chiar dacă blana de nurcă are părul scurt, pentru că acesta este foarte des, o astfel de haină îți asigură un nivel ridicat de confort termic. Astfel, o poți purta chiar și atunci când temperaturile scad sub pragul de zero grade Celsius;
  • o haină de Chinchilla – despre Chinchilla este bine să știi că este un animal de origine americană, care are blana gri, neagră sau albă. Mai mult, piesele vestimentare din această categorie sunt eficiente din punct de vedere al confortului termic, dar și aspectuoase ca design.

Cu nasturi sau cu fermoar?

Un alt aspect, de care este bine să ții cont, înainte de a alege o haină de blană este referitor la sistemul de închidere cu care aceasta este prevăzută. Mai exact, ai la dispoziție:

  • blănuri cu fermoar – din această categorie fac parte, cu precădere, blănurile scurte, până în talie, pe care le poți insera foarte ușor în ținutele sport sau în cele casual, fiind foarte ușor de purtat pe termen lung;
  • blănuri cu nasturi – acestea sunt elegante și ideale pentru ținutele mai deosebite, pe care le poți purta fie la birou, fie la întâlniri de afaceri ori evenimente speciale, așa cum sunt, de exemplu, petrecerile de tip cocktail.

Mărimea potrivită

Nu uita că și hainele de blană sunt împărțite pe mărimi! Așadar, este bine să știi care este mărimea pe care o porți în general, pentru a alege piesa vestimentară ideală pentru tine. De regulă, detalii despre mărimea blănii găsești fie pe etichetă, fie în descrierea produsului, dacă optezi să comanzi haina direct de pe Internet.

Culoare

În ceea ce privește culoarea pe care o poate avea haina de blană pe care o alegi, ea poate fi una clasică, adică gri, neagră sau albă, însă nu trebuie să te ferești nici de modelele mai îndrăznețe, care au culori puternice. Hainele de blană roz, albastre sau chiar vișinii se pliază perfect pe o gamă largă de ținute, de care te poți bucura, pentru a-ți pune feminitatea în evidență!

Blana.ro – Casa de blanuri MG este locul în care găsești întotdeauna o varietate de piese vestimentare din blană naturală, pe care le poți purta cu succes și încredere. Poți alege cea mai frumoasă vesta blana de aici, dar și o haină deosebită, care să se plieze pe stilul tău vestimentar și care, totodată, să te ajute să te simți confortabil iarna, indiferent cât de puține grade sunt afară.

Date de contact:

Email: bianca@blana.ro

Telefon: +40 07 27 22 52 62 / +40 72 72 BLANA

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata