Gelu Voicu la National FM: „Ce ne-a făcut pandemia nouă, artiștilor, e fără precedent!”

Invitat in studioul Național FM, în emisiunea moderată de Raluca Diaconu,  Gelu Voicu și-a reamintit de anii în care a prezentat diverse emisiuni la Televiziunea Favorit și Național TV. Au fost ani frumoși, momente deosebite în care a învățat o mulțime de lucruri dar, la un moment dat, acest drum s-a oprit. Regula lui era ca atunci când prezenta să nu cânte și invers. Așa că a rămas pe drumul primei iubiri, muzica.

Cât despre pandemie, nu a avut prea multe lucruri de învățat. Cumva a fost pregătit pentru „revelațiile” descoperite de mulți în această perioadă. A avut o fractură de tibie și peroneu la glezna stângă și doi ani și un pic a stat mai mult acasă. A realizat că nu știa să spună „nu” și a învățat ce înseamnă să fii tată prezent în viața copiilor. Din acel moment, și-a reconsiderat prioritățile așa că pandemia l-a prins pregătit din acest punct de vedere. Cu toate acestea „ce ne-a făcut pandemia nouă, artiștilor, este fără precedent!”.

Marți, de la ora 14.30, Nico ajunge în platoul emisiunii „Vara Național FM” cu o piesă nouă – La fel și eu -, lansată în iulie 2021. Momentul poate fi urmărit și live, pe pagina de fb Național FM România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata