Forever kids lansează, feat. SICKOTOY, piesa Snake dance

Forever kids, un proiect inedit care duce cu gândul la copilărie, dar care în același timp îmbină ritmul de club cu starea permanentă de mișcare și dans, lansează piesa Snake Dance, feat. SICKOTOY. Sound-ul cu linii orientale și dance creează dependență și rămâne întipărit în minte pentru mult timp, făcând din melodia Snake dance una de ascultat pe repeat.

Piesa a fost compusă de Hannah Wilson, Julia Fabrin, Alex Cotoi, Pavlos Manolis, Loukas Damianakos, Gabriel Russel și Dimitris Beltsos, producția a fost realizată de Forever kids și SICKOTOY și este lansată de Dharma Records, în colaborare cu Spinnin’ Records și Global Records.

Dă-i play și bucură-te de ritmul amețitor al piesei Snake dance!

SICKOTOY a lansat în urmă cu patru luni piesa Gasolina, feat. EMAA (https://www.youtube.com/watch?v=L5ucBoLid6U), care a fost inclusă în peste 100 de playlisturi pe Spotify, a fost licențiată în mai multe țări din Europa, unde se aude și pe radio, iar recent a lansat Touche (https://www.youtube.com/watch?v=r2coauN_Hb0), o colaborare fresh cu Misha Miller, charismatica artistă din Republica Moldova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata