Filmul PRO a condus sambata si duminica seara topul preferintelor telespectatorilor

Într-o perioadă aglomerată, încărcată de vești, weekendul este momentul perfect pentru relaxare și timp petrecut în familie. PRO TV le-a oferit tuturor telespectatorilor rețeta ideală cu care să încheie serile: filmul PRO! Acele pelicule care au ținut întreaga lume cu sufletul la gură, au umplut sălile de cinematografe și au scris istorie, au fost disponibile sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.

Cei dornici de adrenalină au putut urmări Terminator: Destin întunecat, film ce se bucură de un casting impresionant din care fac parte nume mari în industria cinematografică, precum Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton. Acțiunea cunoscută de toți cei de acasă a fost savurată, minut cu minut, de fiecare telespectator, menținând filmul pe primul loc pe toate categoriile de public.

Doza de suspans a fost adusă de Taken 3: Teroare în L.A., al treilea capitol al cunoscutei serii de pelicule de acțiune. Brian Millis, personajul principal, își vânează dușmanii fără milă pentru a-și apăra propria familie. Însă lucrurile nu merg conform planurilor, iar bărbatul s-a transformat din prădător în… pradă.

Filmul PRO a condus sâmbătă și duminică seară topul preferințelor telespectatorilor. Sâmbătă, în intervalul orar 19:58 – 22:18, Terminator: Destin întunecat a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a înregistrat 5.1 puncte de rating și 14.2% cotă de piață.

Duminică, în intervalul orar 19:58 – 22:01, Taken 3: Teroare în L.A. a înregistrat 9.3 puncte de rating și 22% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

Filmele de top se văd doar la PRO TV!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata