Festivalul Old Blacks 3 are loc in cerc restrans, pe Lacul Fundeni

Chiar dacă trăim vremuri tulburi care ne pun la încercare, măcar să le trăim la maximum, cu muzica preferată în difuzoare, la o bere, alături de prieteni, corect distanțați social. OLD
BLACKS, ROCK & MORE își spune povestea și în 2020, la cea de-a treia ediție, dovedind încă o dată că este unul dintre cele mai inedite și curajoase evenimente muzicale din România. Tricoul negru, de rocker, se poartă și în acest an, pe 3-4 octombrie, de data aceasta pe FamilyFest Island de pe lacul Fundeni, o locație deopotrivă primitoare și sigură pentru toată lumea.

Afis Old Blacks 3_ziua 2
Afis Old Blacks 3_ziua 2

Încă de la primele două ediții, OLD BLACKS, ROCK&MORE s-a bucurat de o primire excelentă din partea publicului, reunind pe aceeași scenă stiluri muzicale diferite, de la rock la cele mai diverse sounduri: electro, funk, hip-hop și chiar muzică clasică sau jazz.
Printre invitații din anii trecuți s-au numărat nume grele, precum IRIS, Vița de Vie, Kempes, Zdob și Zdub, Timpuri Noi, Trooper, Șuie Paparude sau Subcarpați, dar și trupe aflate atunci la început de drum – Kunnstra, HVNDS, Salmastra sau TheO.

Afis Old Blacks 3_ziua 1
Afis Old Blacks 3_ziua 1

Cum a fost la edițiile trecute puteți vedea pe    și pe  . Nici la #oldblacks3, organizatorii nu s-au îndepărtat de ideea de a aduce în fața publicului trupe aparținând unor genuri muzicale diferite și au decis ca, în acest an, festivalul să fie sub deviza… rock & folk. Astfel, pe 3 octombrie, pe scena de pe FamilyFest Island vor urca Trupa Zero, prezentă în anii trecuți la festival alături de băieții de la Iedera, și HVNDS, câștigătorii concursului de newcomers din 2019. În cea de-a doua zi de festival, pe 4 octombrie, atmosfera legendarului Cenaclu Flacăra din anii ’70-’80 reînvie prin două nume importante ale folk-ului românesc din toate timpurile: Magda Puskas și Emeric Imre.

Biletele pentru OLD BLACKS, ROCK & MORE 3 se pot achiziționa online de pe www.iabilet.ro și www.magazindebilete.ro sau fizic, din magazinele Flanco, stația de metrou Unirii 1, iqbox.ro, magazinul Muzica sau de la terminalele SelfPay.

Pe lângă cântările din cele 2 zile de festival, FamilyFest Island (lacul Fundeni, Aleea Tibiscum, sector 2, București) îi așteptă pe fanii rock-ului și nu numai cu mâncare pe toate gusturile (burgeri, clătite, hot dog și chiar bunătăți lipovenești) cu băuturi artizanale (bere, pălincă cu cătină etc.) dar și cu un parc de distracție pentru copii. Accesul în locație se face doar cu mască de protecție, în limita a 500 de persoane, organizatorii respectând cu strictețe toate normele în vigoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata