S-a confirmat! Faydee va urca pe scena We Love Music Festival!

Prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd.

 

Primii artiști anunțați până acum de către organizatori au fost East 17, Mr. President, Milli Vanilli, iar acum Faydee. Lista artiștilor internaționali nu se oprește însă aici și curând noile surprize pregătite de organizatori se vor dezvălui.

 

Faydee a avut colaborări de succes cu Mohombi, Shaggy, Kat DeLuna, dar și cu Antonia, Raluka, Alina Eremia, DJ Sava și mulți alții. Melodiile sale fac milioane de vizualizări pe youtube. “Can’t let go”, “Habibi Albi” ft Leftside, “Crazy”, “ Lullaby”, “Catch

me”, “Trika Trika”, “Laugh Till You Cry” sunt doar câteva dintre piesele marca Faydee care nu au putut trece neobservate și au ajuns imediat în topurile de specialitate.

 

“Vor urma și alte surprize. Vor fi, cel puțin, 20 de artiști, care vor face o atmosferă incendiară și care ne vor aduce aminte de perioada de gloria muzicii pop și a muzicii dance. Anul acesta avem trei seri de festival: 18, 19 și 20 august. Biletele se pot găsi pe iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-music-81428/). În momentul de față, biletele sunt într-o etapă de pre-sale, adică la cel mai bun preț pentru cumpărător. Pe măsură ce ne apropiem de data festivalului, biletele se vor scumpi, treptat. Așa că, recomand celor care vor să aibă parte de experiența We Love Music Festival să-și procure biletele din timp. Și, în același timp, să își găsească locurile de cazare. Pentru că, anul trecut, deja, de la data de 1 august, nu au mai fost camere disponibile în niciun hotel din Râmnicu Vâlcea și din proximitate”, au declarat organizatorii care au așteptări mari de la acest festival.

 

Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2

scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de debordantă.

Faydee Ft Lazy J – Laugh Till You Cry (Official Video) – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata