Faimosii si Razboinicii sunt pregatiti de o noua saptamana in cadrul celui mai puternic sezon Survivor Romania! Astazi, e vremea Jocului pentru Provizii

Au mai rămas doar câteva ore până când va începe cea de-a treia săptămână a celui mai puternic sezon din reality show-ul care arată că nu există limite, că provocările sunt făcute pentru a fi depășite și că oamenii pot lupta oricând pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Survivor România începe de la 20:30, iar Daniel Pavel le va aduce telespectatorilor întâlnirea cu Faimoșii și Războinicii.

După eliminarea Mariei Lungu, în tribul Războinicilor s-a așternut o aparentă liniște, dar mai ales o imensă bucurie. ”Sunt foarte fericit! Ați văzut reacția mea și la Consiliu”, va spune Robert Moscalu în această seară în primele discuții după ce s-au confruntat cu eliminarea colegei care aparent le aducea numeroase conflicte interne. Și Dan Moscalu este de părere că a fost un moment excelent, iar acesta nu va uita să aprecieze și reacția tribului advers, în ciuda faptului că ”strategic, pentru Faimoși era mai bine să rămână Maria”.

În Tribul Faimoșilor, după ce au reușit câteva victorii importante, se pare că e vremea pentru mici discuții mai aprinse! Una dintre cele mai interesante concluzii ale serii va fi oferită de către Vica: ”Survivor e cum ești și cu jucătorii din echipă”. La cine face vedeta trimitere și ce alte conflicte vor apărea, vedem curând.

Cele două triburi vor reveni și pe traseu. Faimoșii și Războinicii vor lupta în Jocul pentru Provizii, iar apoi vor merge la primul Quiz Game din sezon. Se va lăsa cu multe râsete și voie bune, așa că ediția nu trebuie ratată.

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata