Explorând relațiile toxice, Prima Dragoste și Amedeo transmit un mesaj puternic în noua lor piesă Fosta

Prima Dragoste și Amedeo colaborează pentru a ne reaminti de Fosta care încă “ne bântuie” prezentul și viitorul. Versurile piesei, de o sinceritate sfâșietoare, aduc în prim plan o relație toxică la care se explorează complexitatea sentimentelor din cuplu.

Melodia îi are protagoniști pe cei doi artiști, încadrați într-o scenă în care dialogul se învârte în jurul unui triunghi amoros în care Fosta își face simțită prezența, chiar dacă doar prin amintiri. Stilul eteric pe care îl are Prima Dragoste se împletește cu vocea puternică a lui Amedeo pentru a crea o avalanșă de emoții.

Dialogul poate fi considerat și unul intern, în care prezentul și trecutul se luptă pentru inima persoanei iubite. În timp ce Prima Dragoste este întruchiparea prezentului și a suferinței pe care fantoma fostei iubiri o trezește, Amedeo reprezintă vocea trecutului, dar și a rațiunii- voce ce încă nu a renunțat și nu vrea să renunțe la sentimentele relației din trecut.

Compunerea versurilor a fost ca o terapie pentru cei doi, în cuvintele artistei Prima Dragoste “Am ajuns sa fiu eu Fosta cu care mă tot luptam cât eram cu tine.”, iar pentru Amedeo “Piesa m-a furat de la prima ascultare. Nu aveți idee cât mi-am dorit să colaborez cu Prima Dragoste”.

Fosta este despre autenticitate, despre curajul trăirii emoțiilor și despre curajul de a iubi o persoană, chiar dacă sentimentele nu sunt reciproce.

Prima Dragoste este o artistă din Republica Moldova ale cărei piese sunt definiția emoției, a poeziei puse pe muzică și a simplității în artă. La doar 19 ani, Prima Dragoste își compune singură muzica, iar atunci când vine vorba de procesul de creație, artista se inspiră din propriile trăiri, emoții, experiențe și dezamăgiri. În prezent, Prima Dragoste este artistă a casei de discuri Roton Music. La studiourile Roton a fost invitată după ce un producător a remarcat-o în cadrul emisiunii online „Poliția Muzicii” realizate de Sebastian Coțofană. Prima piesă lansată de Prima Dragoste alături de Roton Music – „Din partea ta” – s-a auzit în premieră la Kiss FM. Ulterior, piesa a cucerit inimile publicului și a ajuns rapid în playlisturile mai multor radiouri din țară și din Republica Moldova. Printre concertele ei live se numără concertul din Consignația 7, un spațiu neconvențional, două concerte la Art Safari, cea mai mare expoziție de artă din România, și un concert sold-out la Arcor, Chișinău, acolo unde a fost cap de afiș. Lansarea în 2022 a primul ei EP, intitulat „Epigraf”, cuprinde cinci piese care reprezintă radiografia ei ca artist și totodată un moment de maturizare în cariera ei. „Dezbrăcată de greșeli”, „De ce”, „Semnale variate”, „O aștepți pe alta” și „Sare pe obraz” arată versatilitatea ei în muzică și felul în care Prima Dragoste poate cânta despre despărțirea de persoana iubită, păstrându-și doza ludică și optimistă. În 2023, Prima Dragoste plănuiește lansarea unui album cu peste 13 piese.

Amedeo a participat în 2017 la The Voice România, acolo unde și-a dovedit talentul impresionând cu vocea sa uimitoare. Prima sa lansare oficială a avut loc în septembrie 2021 și a avut feedback extraordinar de la cele mai mari posturi naționale de radio din România. De atunci, melodiile sale au intrat în playlisturile radio – mai mult de 5 radiouri naționale. Ard Tot, duetul său cu Oana Marinescu, a fost în heavy rotation la Radio ZU, Kiss FM, Pro FM – principalele posturi de radio din România. Hitul său anterior, Mai Vară, a fost un duet cu artista Alexandra Stan, renumită pentru faima sa internațională după lansarea piesei Saxobeat (piesă care a ajuns la un total de 539 de milioane de vizualizări pe YouTube).

Melodia este acum disponibilă și poate fi ascultată pe platformele majore de streaming și pe YouTube, fiind însoțită de videoclip.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata