“După ce am găsit fericirea” s-a lansat cu fast la Cineplexx

Numeroși fani nerăbdători, artiști și creatori de conținut au ales să descopere marele final al poveștii de dragoste dintre Tessa și Hardin din cea de-a patra ecranizare a seriei After – “După ce am găsit fericirea” la Cineplexx Băneasa, odată cu avanpremiera Ladies Night de miercuri, 24 august.

Radu si Ana Sirbu
Radu si Ana Sirbu

 

Printre vedetele care s-au bucurat să îi revadă pe Tessa și Hardin s-au numărat: Cleopatra Stratan si Eduard Sanda, Radu și Ana Sîrbu, Mira, Bella Santiago, Andreea Stravoiu, Marina Niţoiu, Roxana Ghiorghian, Maya Pop, Ioana Picoş, Alessiah și Paulina. Lansarea filmului la Cineplexx Băneasa a fost anunțată și pe rețelele sociale prin participarea câtorva dintre cele mai populare figuri din online precum: Ioana Vişănescu, Vlad Vaida, Cesima Cristina, Maya Pop, Bianca Pârvu, Liana Alexandra și Valentin Popescu.

Bella Santiago
Bella Santiago

 

În cadrul evenimentului tip Ladies Night de la Cineplexx Băneasa, toti cei care au achiziționat bilete la ultimul film din saga After au avut șansa de a câștiga cartea filmului sau seturi cu produse cosmetice diversificate. Evenimentul a fost urmat de o supriză cât marele ecran de la însuși Hardin (actorul Hero Fiennes Tiffin), care a înregistrat și transmis un mesaj special dedicat publicului de la Cineplexx Romania.

Ioana Picos
Ioana Picos

 

Un film distribuit de RoImage 2000, “După ce am găsit fericirea” continuă de unde s-a oprit. Tessa și Hardin au sfidat toate obstacolele, dar oare va fi dat peste cap sfârșitul lor de basm? Este clar că cei doi se iubesc, dar asta nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Totuși, pentru Hessa nu a fost niciodată totul roz, dar fiecare nouă provocare cu care s-au confruntat a făcut ca legătura lor să fie din ce în ce mai puternică. Dar când o revelație despre trecut zguduie fațada impenetrabilă a lui Hardin – și apoi Tessa suferă o tragedie – vor reusi oare sa lupte pentru iubirea lor sau vor fi sfâșiați de durere?

Mira
Mira

 

Programul filmului „ După ce am găsit fericirea” pentru întreaga săptămână la Cineplexx și First Class Cinema poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pot fi achiziționate direct din cinema sau online pe www.cinemagia.ro.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – cu angajamentul asumat de extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte aproiat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata