DISNEY+ lansează un nou trailer pentru “Star Wars: Ahsoka”

Disney+ a lansat un nou trailer captivant și un nou poster pentru „Star Wars: Ahsoka” de la Lucasfilm și a anunțat, de asemenea, că premiera serialul pe 23 august aduce publicului primele două episoade ale serialului.

Urmăriți clipul „Journey to Ahsoka” pentru a afla mai multe despre serial de la creatorii și vedetele sale.

Plasat după căderea Imperiului, „Ahsoka” urmărește parcursul fostului cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Pe lângă Rosario Dawson, din distribuția „Ahsoka” fac parte Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen and Eman Esfandi. Serialul este scris de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

“Ahsoka” are premiera în exclusivitate pe Disney+ pe 23 august.

Facebook@DisneyPlus

Hashtag: #DisneyPlus; #Ahsoka

 

 

DESPRE DISNEY+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata