Din 15 mai vezi in maraton saptamanal serialul de succes Vecinii exclusiv in Focus Sat App

De la mijlocul lunii mai serialul „Vecinii” („Nieuwe buren”, 2014-2019), produs în Țările de Jos, se va difuza exclusiv în Aplicația Focus Sat. Din 15 mai, săptămânal va intra unul dintre cele 4 sezoane a câte 10 episoade fiecare, astfel: sezonul 1 – din 15 mai, din 22 mai – sezonul 2, a treia serie – din 29 mai și din 5 iunie – sezonul 4.

„Vecinii” spune povestea unui cuplu care se mută în cartierul Zonnewijk din suburbiile orașului olandez Almere pentru a începe o viață nouă. Eva (Bracha van Doesburgh) și soțul ei, Peter (Daan Schuurmans), așteaptă un copil. Când fetița se naște prematur și moare, părinții îndurerați găsesc sprijin în noii lor vecini: Rebecca (Katja Schuurman) și Steef (Thijs Römer). Cele două cupluri dezvoltă o prietenie strânsă, iar viețile lor devin din ce în ce mai apropiate până când ajung să aibă relații intime. Cei patru ascund secrete și dorințe intense, iar granițele sunt împinse din ce în ce mai departe până când nu mai există cale de întoarcere.

„Vecinii” este un serial complet atipic care îmbină realitatea și ficțiunea într-un mod cât se poate de original. Protagoniștii formează un cuplu și în viața reală: Bracha van Doesburgh și Daan Schuurmans sunt căsătoriți din 2011 și au împreună 3 copii, iar Katja Schuurman și Thijs Römer au fost soț și soție în perioada 2006 – 2015 și au o fetiță. Și în sezoanele următoare au fost distribuiți actori care erau împreună în momentul filmărilor. În plus, frumoasele case în care are loc acțiunea sunt reale și au fost puse la dispoziția echipei de filmare de către locuitorii din Zonnewijk. Aceștia au fost cazați într-un hotel din Almere, iar locuințele lor au devenit adevărate puncte de atracție în zonă.

Fiecare sezon din „Vecinii” adaugă un nou cuplu de vecini în cartier. Iar scenariul se complică și ajunge să implice poliția și autoritățile, o încarcerare, o pierdere de memorie, o adopție și o fugă în Sardinia. Primul sezon a fost inspirat de bestsellerul omonim scris de Saskia Noort, din 2006. Anul acesta romanul a fost adaptat din nou pentru micul ecran de către britanici, sub numele de „The Couple Next Door” (cu Eleanor Tomlinson și Sam Heughan în distribuție). În biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat iubitorii filmelor și serialelor europene pot explora și universul captivant Canal+ Original și Studiocanal cu personaje și scenarii aclamate internațional. De asemenea, publicul român se poate reîntâlni online cu maeștrii comediei românești: Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Sebastian Papaiani, George Mihăiță, Vasilica Tastaman, Octavian Cotescu, Marin Moraru într-o selecție de filme de succes din cinematografia de aur. Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea să testeze Aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile.

Mai multe informații despre Focus Sat: Web: www.focussat.ro Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a fost lansat în 2004 cu misiunea de a transmite o varietate de programe TV de calitate. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe de vizionare complete, Focus Sat și-a diversificat soluțiile de livrare de conținut cu o aplicație OTT – Focus Sat App – care poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil, cu funcții interactive ce permit repornirea și reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video on demand premium. Focus Sat este o marcă înregistrată care aparține Canal+ Luxembourg S.à r.l. – unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa, din care mai fac parte următoarele branduri: Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria și Slovacia, Direct One în Ungaria, Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata