David Dobrincu, o singură seară, doua evenimente speciale

Pustiul de doar 12 ani este cunoscut deja pentru activitățile sale, pentru rubrica din emisiunea ”Vorbeste lumea”, pentru piesele interpretate,pentru podcastul realizat și în acțiuni cartitabile. Pe 9 mai David Dobrincu a avut intr-o singură seară o gală caritabilă și a apărut și la TV.
Pentru cei ce nu sunt la curent cu activitatea lui, David Dobrincu are o voce deosebită, a interpretat multe piese dar și coveruri după melodii celebre, își împrumută vocea pentru a dublă personaje animate, are propriul podcast pe Youtube și propria rubrica la ”Vorbește lumea” și lista ar putea continua. Iată că în seara de 9 mai, David a bifat doua evenimente.

David Dobrincu si Andreea Marin
David Dobrincu si Andreea Marin

 

Seara a fost la evenimentul ”Gala Atipic Beauty 2023, ediția 10”, prezentată de Andreea Marin, și în același timp, telespectatorii îl vedeau pe micile ecrane, la Antena1, unde le gătea celor trei super Chefi de la ”Chefi la cuțite”. Puștiul minune a acceptat să meargă la gala caritabilă, unde a îmbrăcat un costum special. ”Ținuta mea a fost special creată pentru acest eveniment de către Filip Cezar, cel mai puternic brand de haine pentru bărbați. Sunt onorat să port această ținută de excepție și să fiu parte a acestrui eveniment desosebit”, a povestit puștiul minune atât despre ținuta sa cât și despre evenimentul unde a fost invitat de Andreea Marin, amfitrioana acestuia.

David Dobrincu gateste la fel de bine cum canta
David Dobrincu gateste la fel de bine cum canta

Și tot despre aceeași seară, a povestit cum s-a simțit și la ”Chefi la cuțite”, unde a gătit special pentru cei trei chefi. ”Această experiență rămâne în sufletul meu ca o amintire prețioasă, ca un moment în care am transformat bucătăria într-un teren de joacă și mi-a întărit dorința de a explora și mai mult această artă. Mulțumesc ”Chef la cuțite” pentru o experiența memorabilă! Am învins frică de necunoscut, mi-am folosit timpul liber într-un mod constructiv și mi-am întărit și mai mult convingerea că orice vis poate deveni realitate atunci când depui efort pentru el. Participarea mea la ”Chef la cuțite” a fost o experiență palpitantă, plină de provocări și învățăminte, dar care m-a făcut să mă simt mândru de mine și de ceea ce am realizat.

David Dobrincu la gala Andreei Marin
David Dobrincu la gala Andreei Marin

Faptul că am luat cel mai prețios cuțit, rodul muncii mele, a fost o dovadă că atunci când pui suflet în ceea ce faci, muncești mult și crezi în tine, orice este posibil”, a povestit puștiul pe care l-ați văzut în seriale că ”Vlad” sau ”Clanul” sau în filmul ”Tabăra”, unde a avut un rol destul de mare. Proiectele pentru David Dobrincu continuă și sperăm să-l vedem alături în podcast și pe micile ecrane cat mai mult timp de acum încolo, căci puștiul promite că va deveni un tânăr remarcabil care sigur că va avea și mai multe proiecte în zona media.

DAVID DOBRINCU – Have i told you lately that i love you – cover by ( Rod Stewart ) – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata