David Dobrincu face noi cuceriri. Unde o sa-l vedeti din toamna asta?

Canta, danseaza, face sport, vlog si televiziune, caci l-am vazut in ultimul timp saptamanal la emisiunea „Vorbeste lumea” de la Pro TV unde discuta problemele zilei dezbatute prin ochii lui de copil. Insa David Dobrincu mai are o multime de surprize, iar una dintre acestea a dezvaluit-o chiar la emisiune.

David Dobrincu la filmari Clanul
David Dobrincu la filmari Clanul

 

Pe langa faptul ca munceste zilnic precum un om mare pustiul mai si studiaza, desi in acest moment se afla in vacanta cu scoala. Insa in pauze el inregistreaza piese noi si canta la emisiunile unde este invitat. In plus, chiar el a marturisit in emisiune ca a primit un rol in serialul „Clanul” de la Pro TV de unde a publicat citeva imagini de la filmari pe paginile sale de socializare.

David Dobrincu cu chitara l
David Dobrincu cu chitara l

 

S-ar parea ca David a facut noi cuceriri dupa Diana Enache, Viviana Sposub, Emily Burghelea, Cosmina Pasarin sau Majda Aboulumosha de la „Vorbeste lumea”. Acum si Theo Rose si Catalina Grama – Jojo sunt fascinate de micutul lor coleg de filmare caci David a stiut cum sa le cucereasca. Si dupa cum vedeti din imagini a fost rege la filmarile pentru „Clanul”. Abia asteptam sa-l vedem in acesta dar si in „Familia Adamms” si sa-i ascultam noile piese.

Cine este David Dobrincu?
David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja câteva single-uri lansate, coveruri și concerte susținute în aer-liber și nu numai. David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru serialele „Vlad” și „Lecții de viață” de la Pro Tv, a luat lecții de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre.

david-dobrincu
david-dobrincu

 

A realizat un cover după melodia „Karma” – (cover Coldplay -varianta în română) unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. A mai lansat piesa „Hai” cu Marius Moga, apoi a inregistrat cu Anna un cover special de Crăciun după ”Mistletoe” a lui Justin Bieber, apoi cu Ava a colaborat la un alt cover după „Shallow” al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize ”An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat la coverul piesei „Perfect Symphony” dar si pentru altele si are multe proiecte muzicale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata