David Dobrincu, cadou de ziua mamei lui, un cover in duet cu Ava dupa „Shallow” al lui Lady Gaga & Bradley Cooper

Ziua de 10 ianuarie este una speciala pentru David Dobrincu, tanarul solist foarte talentat, iar acum va fi speciala si pentru profesoara lui de canto, Ava, Andreea Avarvari, pe care o stiti de la „Vocea Romaniei” si care a face baking vocal la Smiley in trupa si are scoala de canto „Music City”. Cei doi, elev si profesoara au pus la cale un proiect special, David Dobrincu si Ava au inregistrat „Shallow”, cover dupa Lady Gaga & Bradley Cooper. Iar lansarea a fost facuta chiar de ziua de nastere a mamei sale, Carmen Dobrincu, caci pe 10 ianuarie isi sarbatoreste ziua de nastere.

david dobrincu si ava
david dobrincu si ava

Pustiul a scris un mesaj pe pagina lui de facebook care suna cam asa. „Un proiect nou și foarte drag mie, îl găsiți acum pe canalul meu de Youtube, si mai apoi sub fotografia cu el si mama lui a scris „La Mulți Ani, Mamiiii! Te iubesc muuult, mulțumesc ca ești mereu alături de mine ca ai încredere în mine!”, a sunat mesajul pustiului foarte talentat pentru mama lui.

david dobrincu cover
david dobrincu cover

La randul ei, si Ava a scris despre piesa, „Un proiect tare drag mie si un baietel atat de talentat❤️!!! Multumesc ca m-ati ales!!!”, a scris Ava – Andreea Avarvari pe pagina ei de facebook. Acest videoclip s-a filmat la Palatul Noblesse, iar in afara de Ava si David Dobrincu au mai colaborat la aceasta piesa, dupa cum scrie pe pagina de Youtube, Alin Radu, Sandel Balan, Robert Bratu si XMedia Studio.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata