Cum să te desparți de persoana iubită cât mai frumos

Pe cât de frumos e să fii într-o relație cu cineva și să fii îndrăgostită, pe atât de urât e să te desparți. Însă cum nu poți evita la nesfârșit acest moment, iată cum ar trebui să procedezi.

 

Nu trage de timp. Dacă te-ai hotărât că e timpul să mergi mai departe atunci informează-ți cât mai rapid partenerul de decizia ta.

Nu evita problemele. Din dorința de a evita conflictele și stângăciile unele persoane pur și simplu tac și încearcă să îngroape toate nemulțumirile. Dar furișându-te departe, fără o conversație, vei lăsa multe probleme nelămurite atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

Nu trimite semnale mixte. Spune ce ai de spus în mod clar și concis. Evită să vorbești în jurul problemei pentru că nu-i faci iubitului tău niciun serviciu. Ba dimpotrivă, îi vei da impresia că sunt șanse de împăcare. Chiar dacă vrei să rămâneți prieteni, nu căuta să-i dai impresia că poate vă veți recombina. Nu e fair față de el.

Nu posta decizia ta pe Facebook. Poate în ultima perioadă n-ai mai fost fericită în relație, dar asta nu înseamnă că trebuie să te comporți ca și cum ai scăpat dintr-o închisoare. Încearcă să fii discretă și să-ți informezi personal doar prietenii apropiați.

 

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata