Cum organizezi o petrecere surpriza

Petrecerile sunt intotdeauna un foarte bun prilej prin care sa-ti aduni prietenii sau familia in acelasi loc si sa celebrati cu totii diverse ocazii speciale, depanand amintiri sau facand planuri pentru urmatoarea vacanta. Totusi, petrecerile obisnuite au drept caracteristica predictibilitatea si faptul ca oamenii stiu la ce vor lua parte. Daca vrei sa surprinzi pe cineva cu adevarat si sa-i creezi o amintire de neuitat, solutia este sa ii organizezi o petrecere surpriza. Poate fi vorba despre o petrecere aniversara, una de bun venit sau una de ramas bun. Oricum, cu siguranta surpriza va fi una placuta, daca stii sa organizezi totul ca la carte si daca te asiguri ca toti participantii, in afara de cel sau cei care trebuie sa fie surprinsi, sunt bine pregatiti si stiu cum sa fie parte din acest eveniment. Chiar daca pare dificil de pus la punct, dar si de aplicat, planul unei petreceri surpriza nu este atat de complicat pe cat pare. Iata de ce trebuie sa tii cont, daca vrei sa organizezi un astfel de eveniment pentru cineva drag.

Asigura-te ca totul este un secret bine pastrat

De la invitati, pana la persoanele care te ajuta cu organizarea, toata lumea trebuie sa stie cum sa pastreze foarte bine secretul petrecerii. Nu uita ca scopul este ca persoana pentru care organizezi evenimentul sa fie luata prin surprindere. Acesta este, de fapt, farmecul unei petreceri surpriza. Asadar, ai grija sa clarifici pentru toata lumea ca persoana pentru care se organizeaza petrecerea nu este cumva anuntata de intentiile tale. 

Alege locatia

Locatia in care se desfasoara petrecerea surpriza este foarte importanta, pentru ca ea trebuie sa nu dea deloc de banuit celui pe care vrei sa il surprinzi. Daca alegi un restaurant sau o alta locatie iesita din comun, exista posibilitatea ca persoana pentru care organizezi petrecerea sa intuiasca faptul ca vrei sa pui la cale o masa surpriza. De preferat este sa organizezi evenimentul chiar la tine acasa, daca locuiesti cu persoana care trebuie surprinsa. Daca nu se intampla asta, atunci poti complota cu cei care locuiesc alaturi de ea insa si ei trebuie sa pastreze discretia totala.

Alege invitatii 

Pentru orice petrecere, invitatii joaca un rol esential. In cazul unei surprize, acestia trebuie alesi si in functie de motivul pentru care organizezi evenimentul. Daca este o petrecere de ramas bun, asigura-te ca sunt selectati doar acei oameni pe care cel care urmeaza sa plece ar vrea sa ii vada inainte de plecare. Fie ca este vorba despre o mutare in interes de serviciu, despre o revenire in patria mama sau despre o mutare definitiva in alta tara sau alt oras, nivelul de stres cauzat de schimbare poate fi destul de ridicat, iar foarte multi oameni care sa ceara detalii nu este o idee tocmai buna. De aceea, trebuie sa te rezumi la persoanele esentiale. De asemenea, si in cazul aniversarilor ori al petrecerilor de bun venit, trebuie sa ia parte la distractie numai persoanele despre care stii sigur ca ar fi agreate si de catre cel caruia ii organizezi petrecerea. Totodata, ai grija ca oamenii pe care ii alegi ca invitati sa fie capabili sa pastreze secretul. 

 

Cumpara produsele necesare si depoziteaza-le intr-un loc sigur

Ca orice petrecere, si party-urile surpriza necesita mancare, bautura si gustari care vor fi consumate de catre invitati. Daca pentru mancare, livrarea de pizza in Cluj poate fi o solutie foarte buna, pentru ca poti apela la ea in mod spontan, atunci bautura si celelalte gustari trebuie cumparate din timp. Daca locuiesti cu persoana careia ii este dedicata petrecerea, ai grija ca proviziile sa fie bine ascunse. Lasa-le in masina sau la unul dintre invitati si adu-le acasa doar in ziua evenimentului. 

Da-i drumul la distractie

Daca totul este pregatit, invitatii au ajuns si proviziile sunt gata, nu mai ramane decat sa asteptati invitatul de onoare in cea mai mare liniste, pe intuneric, si sa strigati impreuna “Surpriza!” imediat ce intra pe usa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata