Cum alegi strategia potrivită la cazinourile online

Norocul este o componentă indispensabilă pentru jucătorii de cazino, indiferent de jocul preferat (sloturi, ruletă, blackjack). Dar asta nu înseamnă că o strategie implementată riguros, cu atenție, nu poate conduce spre profit, măcar pe termen scurt. De aceea, după ce ți-ai deschis cont la unul dintre numeroasele cazinouri online licențiate din România, e timpul să faci primul pas spre adoptarea unei strategii potrivite pentru tine.

Pasul incipient constă în obținerea unui bonus de bun venit. Valoarea acestuia depinde de fiecare cazino online în parte, dar e important pentru fiecare pasionat de cazino să înceapă cu un surplus la capitolul sumă destinată jocurilor de cazino. Un buget mai mare îți asigură faptul că poți să implementezi strategia potrivită pentru tine. Asta înseamnă că dacă o strategie nu funcționează cum trebuie, să poți să continui cu alta, mai bună, cu ajutorul banilor primiți ca bonus.

Strategia demnă de a fi încercată de orice jucător de cazino e deja una clasică, sistemul Martingale. Adaptabilă pentru orice joc de noroc, strategia Martingale presupune să mizezi în cota 2 și să dublezi pariul atunci când pierzi. La primul pariu câștigător, revii la miza inițială. În cazul ruletei, se poate miza pe culoare (roșu/negru), par/impar sau intervale (1-18, 19-36). Sunt secvențe de joc care curg repede pentru un strop de adrenalină. Sistemul Martingale e, în acest mod, o strategie potrivită și pentru cei care își doresc acțiune la secundă.

Distracția trebuie să fie în prim-plan la cazino, însă niciun jucător nu poate să ignore eventualele câștiguri. Iar cel mai rapid câștig se poate realiza printr-o strategie des întâlnită și la poker, all-in. Ideea este una destul de simplă: jucătorul mizează tot bugetul pe un singur pariu și face acest lucru în mod repetat până ajunge la un profit satisfăcător pentru el. Evident, este o strategie care are defecte multiple. În primul rând, să riști tot bugetul nu este o strategie care să dea roade pe termen mai lung. Pe urmă, chiar dacă se ajunge la o serie pozitivă, devine foarte greu să te mai oprești. Mereu vei avea impresia că mai merge încă un pariu, că ești pe val și că nimic rău nu se poate întâmpla.

Uneori, cea mai bună strategie este să nu ai nicio strategie. Un jucător ce joacă doar pentru distracție va căuta doar să se simtă bine. Dacă este și cazul tău, atunci nu ai nevoie de un stres suplimentar pentru a-ți aminti exact ce, cum și când trebuie să joci. Cel mai potrivit ar fi să mizezi doar pe ce te face pe tine să te simți bine. Cu toate astea, nu uita că acțiunea de la orice joc de noroc te poate prinde foarte repede. Indicat ar fi să ai pauze între sesiuni de joc și nu depășești niciodată bugetul lunar pe care ți l-ai stabilit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata