Cum alegeti cele mai potrivite rochii in functie de forma corpului?

Cu siguranta, fiecare doamna si domnisoara asteapta sa soseasca sezonul cald cat mai repede, pentru a putea purta o rochie de vara. Este cat se poate de firesc acest lucru, dat fiind faptul ca aceasta piesa vestimentara, are puterea de a scoate in evidenta trasaturile feminine ale fiecarei femei

Unele femei sunt avantajate de silueta, alte femei au bustul generos, exista femei care sunt foarte mandre de fesele lor, iar exemplele pot continua; insa cert este faptul ca nimic nu scoate mai bine in evidenta calitatile unei femei, decat o rochie de vara, care poate fi aleasa de pe Neer.ro.

Alegerea rochiei insa, se poate dovedi a fi o misiune complicata pentru doamnele si domnisoarele care au nevoie de o asemenea piesa vestimentara, dat fiind faptul ca este necesar ca ele sa tina cont printre altele de forma corpului. Veti vedea pe scurt despre ce este vorba in randurile urmatoare.

Silueta mar

Cheia este sa cautati rochii care au lungimea pana la genungi sau rochii midi, care nu se vor agata de burta, dar care vor sari peste ea. In acest fel, puteti acoperi partile de care nu sunteti atat de multumite si sa va aratati picioarele taioase. Evitati sa purtati rochii care vin mulate pe corp.

Silueta dreptunghiulara

Daca umerii si soldurile au aceeasi latime, dar exista un mic contrast intre acestea si talie, atunci aveti nevoie de o rochie pentru forma de corp numita silueta dreptunghiulara. Cele mai multe forme de rochie pot functiona pentru dvs. in acest caz.

Ati putea alege sa ignorati faptul ca exista o talie acolo si sa optati pentru o rochie de schimb sau un stil de trapez precum forma de silueta mar.

Cautati modele, dungi, buzunare si volane plasate strategic pentru a adauga forma figurii.

Silueta clepsidra

Atunci cand aveti acest tip de silueta, cu siguranta este indicat sa purtati o rochie care sa scoata in evidenta acest lucru, si sa o accesorizati cu o curea, care sa scoata in evidenta talia. Puteti opta, de asemenea, pentru o rochie-salopeta. Alegeti un stil care este fie montat la talie, fie pe care il puteti scoate in evidenta cu o curea. Optati pentru un decolteu in ​​v.

Silueta para

Alegerea unui stil fara maneci a rochiei, va va permite sa va aratati jumatatea superioara a corpului, atragand atentia asupra bratelor tonifiate si a taliei subtiri, in timp ce fusta completa va ascunde orice imprefectiuni, in care cu siguranta nu aveti incredere.

Silueta triunghi inversat

Femeile care au acest tip de silueta, au umerii mai largi decat soldurile. Pentru a crea un echilibru, ele trebuie sa opteze pentru un decolteu de slabire, si pentru cat mai putin material in partea superioara.

Cu siguranta insa, in afara de forma corpului, femeile vor tine cont si de alte detalii importante atunci cand isi vor alege rochia. Unul dintre acestea este bugetul alocat.

Tipul evenimentului, locatia in care acesta se desfasoara, data si ora de-asemenea, sunt factori de care doamnele si domnisoarele vor tine cont, atunci cand isi vor alege o rochie de vara de pe Neer.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata