in

COOL! Ce ALIMENTE te scot instant din DEPRESIA începutului de școală

Unii se bucură că încep școala, alții mai puțin. Zilele devin mai scurte, timpul liber nu mai e ca în vacanță, ieșirile în oraș au loc doar în weekend. Până la urmă nu e chiar așa rău că, în curând, sună din nou clopoțelul. Gândiți-vă că există lucruri și mai nașpa!

Motivat de experiențele personale, un tip a avut o idee foarte cool. A deschis o afacere, e vorba de un restaurant, care ajută oamenii triști, deprimați, mai puțin happy.

“Am suferit mult timp de tulburare bipolară. Și am început să studiez diverse cărți în căutarea unor moduri de vindecare. Așa am descoperit că anumite alimente au proprietăți de vindecare”, a declarat Jetro Rafael pentru BBC.

Rafael și-a deschis în Manila, Insulele Filipine, un restaurant care se numește “Van Gogh is Bipolar”. Bine, problema lui de sănătate nu se compară cu o tristețe banală, cum ar fi cea asociată cu începutul școlii. Dar omul a studiat și a lărgit “targetul”. “Văd mulți oameni care vin aici obosiți sau stresați. Iar când pleacă, ies din restaurant cu o altă stare de spirit”, spune el.

Așadar, care sunt alimentele-minune? În meniu se regăsesc somonul, mierea, carnea de curcan, varza preparate în diverse feluri.

Un loc special îl ocupă ceaiurile reci, cu gheață multă și mentă proaspătă.

N-ar fi rău să ne gândim mai bine ce mâncăm. Cineva spunea că suntem ceea ce mâncăm. Rafael știe ce știe!

Foto: stocksnap.io

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 animăluțe cute ne arată cum să scăpăm de stresul ȘCOLII

Flirtul perfect în 9 PAȘI, inspirați de PERSONAJELE DISNEY