Connect-R implineste 40 de ani pe 9 iunie

Connect-R debuteaza in hip-hopul romanesc in 1997, prin fondarea rupei Giganzii. Prima aparitie discografica este piesa Observ, de pe compilatia Real Hip-Hop. In 1998 apare a doua parte a aceleiasi compilatii care contine o piesa solo „Operatia pe suflet deschis” semnata Connect-R. Piesa a avut un videoclip la MCM Romania, filmat cu ocazia lansarii acestui post.

Connect-R este cunoscut ca parte a trupei Racla dar si datorita numeroaselor colaborari pe care le-a avut cu nume importante din muzica romaneasca precum Simona Nae, Arsenium, Loredana si Alex. In 2000 Connect-R colaboreaza cu trupa R.A.C.L.A pe albumele Plus Infinit si Patratul Rosu, apoi este cooptat de Rimaru pentru a face parte din formula in care a fost inregistrat albumul DEXteritate.

In 2007 Connect-R a hotarat sa revina cu un nou album. Artistul a lucrat la acest album doi ani si toate piesele pastreaza feeling-ul R&B de care acesta se simte foarte apropiat. Albumul contine 11 piese, o parte dintre acestea fiind in colaborare cu Alex, Smiley, Matteo si Don Baxter.

Primul single de pe album „Daca dragostea dispare” este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, „Dragoste la prima vedere” al doilea single de pe albumul YAMASHA. Actiunea se desfasoara intr-o inchisoare, iar printre detinutii cu catuse la maini ii putem descoperii pe Alex si Connect-R.

Nume real: Stefan Mihalache · Locul naşterii: Voluntari, România · Data naşterii09.06.1982 (39 ani) · Ocupaţie: Cântăreţ

 

Si ei sunt nascuti azi

Johnny Depp din „Piratii din Caraibe” si “21 Jump Street”, Sabrina Manoliu din „Vocea inimii”,  Pavel Ulici din „Selfie 69”, Michael J. Fox din “Inapoi in viitor” si “Spin city”, Nick Kiriazis din “Sunset Beach”, “BH90210”, “Titanii”, “Farmece” si “Numere”, Alejandro Ruiz din “La Madastra”, Gloria Reuben din “ER”, “1800- E Missing” si Numbers, Federico Dordei din “Pasiuni” si “Dragoste si putere”, Carlos Humberto Camacho din “La Viuda del Blanco”, Josh Hamilton din “Third Watch”, Mark Edward Smith din “Studio 60” si “Boston Legal”, Aaron Sorkin din “Studio 60” si “The West Wing”, Mae Whitman din “Justice”, Andrew W. Walker din “Cuts” si “Sabrina” si Michaela Conlin din “Bones”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata