Colaborare speciala intre David Dobrincu si Cezar Ouatu la coverul „Perfect Symphony”

Cu putin timp s-a lansat o noua colaborare speciala intre doi artisti speciali. Este vorba de pustiul David Dobrincu, de 10 ani si Cezar Ouatu de 41 de ani care au lansat impreuna coverul „Perfect Symphony”, realizata dupa Ed Sheeran si Andrea Bocelli. Videoclipul s-a filmat chiar de ziua micutului David, la NOR Sky Casual Restaurant unde au lucrat timp de 3 ore. Totul a decurs natural, a fost o chimie extraordinara intre cei doi solisti iar in videoclip apare Alessia Maria Stoica, de 11 ani  o fetita foarte frumoasa care este model si este si ea foarte talentata la canto si la actorie, caci poate ajunge chiar si la Hollywood.

cezar ouatu cu david dobrincu si alessia - imagine din videoclip
cezar ouatu cu david dobrincu si alessia – imagine din videoclip

Videoclipul a fost lansat la „Vorbeste lumea” iar Cezar Ouatu a publicat urmatorul mesaj pe pagina lui de facebook cu o zi inainte. „Eu atât vă spun … Vorbeste lumea că mâine pe PRO TV va avea loc premiera piesei “Perfect Symphony” într-o versiune, interpretare unică și nouă alături de carismaticul, talentatul si expresivul David Alexandru Dobrincu !!! Tot mâine vom lansa și clipul oficial pe canalul meu de youtube : www.youtube.com/CezarOfficial P.S. Scenariul si regia clipului oficial îmi aparțin  ! De abia așteptăm !!!

Ne vedem la #VorbesteLumea !!! photo credits: XMedia Studio”, a scris solistul. Va imvitam sa urmariti videoclipul si sa va spuneti parerea despre colaborarea celor doi artisti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata