Ce vedete au venit la deschiderea magazinului Obsentum, al patrulea boutique de parfumerie de nișă din București

Joi seara la Afi Cotroceni s-a deschis un nou magazin Obsentum de parfumuri, al patrulea boutique de parfumerie de nișă din București. Printre cei care au dat curs invitatiei au venit Anca Serea si Adi Sina, Diana Bart cu fetita cea mare, Victor Slav si iubita, Bogdan Vlafdau si Gina Chirila, Lino Golden, Mario Fresh, Lili Sandu si Silviu Tolu, Sonia Argint Ionescu, care a si prezentat evenimentul, Dana Savuica, Nicole Cherry, Franciska, au cantat fetele de la Amadeus, Madalin Serban, Amalia Nastase, Stefania impreuna cu Speak, Valentin Butnaru, Larisa Costea si Adrian de la Sunrise INC, Elena Gheorghe si Ana Gheorghe si multi altii.

amadeus
amadeus

După Băneasa Shopping City, urmează să își deschidă un nou boutique în centrul comercial AFI Cotroceni, din București. Noul spațiu completează rețeaua celor 6 parfumerii de nișă ale brandului, va ocupa o suprafață de 180 mp și va fi deservit de o echipă de 6 brand ambasadori. Obsentum AFI este cel de-al patrulea boutique al brandului din capitală și le va oferi clienților săi acces către toate experiențele Obsentum.

lino golden
lino golden

Și aici, Obsentum va continua să răsfețe cu o listă exclusivistă de branduri precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri notorii precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati dar și nume noi, ca Nishane sau True Grace. Boutique-ul oferă și o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skincare) susţinută de branduri de lux ca Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, Emma Hardie și Grown Alchemist, cât şi o zonă de parfumuri ambientale, precum Dr. Vranjes, Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

anca serea cu adi sina
anca serea cu adi sina

“Avem o nouă adresăîn AFI, pe care o inaugurăm acum pe 5 august, când deschidem Obsentum cu numărul patru din București, și pentru că avem o listă impresionantă cu cele mai excepționale nume din industrie, dar și ca să ne apropiem mai mult de toți cei care aleg experința Obsentum, tocmai pentru că au făcut o pasiune pentru parfumurile de nișă, pe care le deținem în portofoliu.” declară Ana Pintilie, Marketing Director.

sonia argint
sonia argint

Strategia de dezvoltare a brandului Obsentum presupune, de asemenea, și deschiderea, în cel mai scurt timp, a unui nou boutique de parfumerie în Timișoara.  Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free plecări internaţionale a Aeroportului Otopeni şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman).

În Bucureşti, Obsentum era prezent până acum cu trei spaţii, două localizate în zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecări Internaţionale şi Plecări Interne, iar cel de-al treilea în Băneasa Shopping City.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata