Ce va face David Dobrincu inainte de ziua copilului?

Ne-am obisnuit cu David Dobrincu sa faca de toate. Iata ca avem o noua surpriza din partea copilului minune care a primit o invitatie surprinzatoare. Iar cu aceasta ocazie si-a anuntat si prietenii si urmaritorii pe retelele de socializare. ”Anul acesta mi se oferă șansa unică și deosebită de a ocupa funcția de Ministru al Afacerilor Interne pentru o zi, și am plăcerea de a vă invita să sărbătorim împreună acest moment memorabil. Vă invit cu drag să petrecem împreună o zi minunată! Sediul Ministerului Afacerilor Interne din București va găzdui cea de-a XIII-a ediție a evenimentului „Ziua Porților Deschise pentru Copii la M.A.I.” în data de 31 mai, între orele 08:30 și 13:30. Aici, vom avea parte de o multitudine de activități interactive și demonstrații captivante cu câinii polițiști și caii Jandarmeriei, doar câteva dintre atracțiile pe care le-au pregătit pentru noi. Vom avea ocazia să descoperim mai multe despre munca și activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră, piloților MAI, medicilor și paramedicilor SMURD.

david dobrincu a surprins o pe andreea marinc cu flori
david dobrincu a surprins o pe andreea marinc cu flori
Pe lângă acestea, ne vom putea bucura de demonstrații de arte marțiale, exerciții de autoapărare și lecții de prim-ajutor. De asemenea, nu vor lipsi un mini-concert al Fanfarei Jandarmeriei Române și spectacole de muzică și dans susținute de tineri artiști talentați.
Accesul în clădire va fi permis doar adulților și copiilor cu vârsta peste 14 ani, iar pentru intrare va fi necesară prezentarea cărții de identitate.
Vă îndemn să faceți parte din această experiență de neuitat, în care vom explora împreună universul fascinant al serviciilor de siguranță și vom interacționa direct cu profesioniști dedicați. Haideți să petrecem împreună o zi de neuitat”, este mesajul de pe pagina lui David Dobrincu.
https://fb.watch/kO-KfFngsq/
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata