Cătălina Rad lansează videoclipul piesei „Pe foi”

Cătălina Rad lansează „Pe foi”, o piesă sensibilă cu beat-uri pop și influențe dance, despre amintirile ce rămân întipărite în minte și suflet pentru totdeauna. Compusă de către Cătălina Rad alături de fratele său, Ionuț Rad și Ovidiu Stănescu, „Pe foi” este un single pentru cei care au întâlnit iubirea, dar destinul i-a purtat pe drumuri diferite și tot ce a mai rămas sunt cuvintele și iluzia unei împăcări.

„Am început să lucrez la această piesă în urmă cu doi ani și în tot acest timp a suferit multe transformări. Inițial a fost un single pop pe care l-am transformat într-unul cu elemente deep house. Momentul lansării a fost așteptat cu sufletul la gură, sunt mulțumită de ce a ieșit și sper foarte mult să vă placă!”, povestește artista.

Cătălina Rad a urmat cursuri de canto încă de la vârsta de 7 ani. De-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale iar în 2014 a fost invitată să cânte la aniversarea actorului american Steven Seagal. Tot în același an, a câștigat un concurs prin care a fost desemnată cea mai potrivită voce pentru a cânta alături de trupa Vunk într-un concert din turneul acestora. În 2019, Catalina Rad a lansat „Iubind un nebun”, primul single din cariera sa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata