Cat castiga un model de videochat in Bucuresti?

Atunci cand cauti un job, vrei cu siguranta sa ai informatii clare despre castigurile pe care urmeaza sa le obtii. Anunturile care, in loc sa ofere cifre concrete, vorbesc despre un „pachet motivant“ sau folosesc alti termeni neclari ridica, inca de la inceput, semne de intrebare.

Tocmai de aceea, Studio20, cea mai de succes companie de videochat din Bucuresti si din intreaga tara, a ales sa vorbeasca foarte clar despre castigurile modelelor care lucreaza pe site-urile de divertisment pentru adulti. Iata, deci, care sunt sumele pe care le obtin acestea!

Bonus de 1 000 de dolari pe luna, la inceput!

Indiferent daca ai sau nu experienta in domeniu, poti fi sigura ca veniturile tale se vor situa mult peste salariul mediu din Romania inca de la inceput. Intr-adevar, in primele saptamani si luni este important in primul rand sa inveti cat mai multe lucruri si sa te familiarizezi cu domeniul.

Tocmai de aceea, timp de trei luni vei beneficia de un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari in fiecare luna, indiferent de sumele efective pe care le produci pe site-urile de divertisment pentru adulti. Daca acestea sunt mai mici, vei primi suma garantata. Daca sunt mai mari, vei primi bani mai multi.

Tot la inceputul activitatii ca model de videochat Bucuresti, esti ajutata financiar si in alt mod: firma iti ofera suma necesara pentru a-ti completa garderoba si trusa de machiaj. Daca vei ramane in cadrul echipei timp de minimum trei luni, nu va mai trebui sa returnezi banii, ci totul va fi considerat un cadou de bun-venit. Daca alegi sa pleci mai devreme, suma corespunzatoare iti va fi oprita din ultima plata.

Valoarea bonusurilor de care vei avea parte

Odata ce capeti experienta intr-un studio de videochat din Bucuresti, valoarea castigurilor obtinute ajunge net superioara sumei initiale de 1 000 de dolari, primite ca o incurajare, la inceputul activitatii. Aceasta evolutie se datoreaza unui sistem de bonificatii foarte clar si bine pus la punct.

Comisionul standard brut, primit de fiecare fata care lucreaza ca model de videochat in Bucuresti pentru Studio20, are o valoare de 50% din totalul castigurilor obtinute pe site-uri. Aceasta nu este insa decat baza, pe care poti construi ulterior, datorita multiplelor bonusuri acordate:

  • 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada de doua saptamani, in acest calcul intrand si streaming mobil si apeluri video, ceea ce usureaza atingerea obiectivului. Astfel, cu cat muncesti mai mult, cu atat creste si valoarea castigurilor;
  • un bonus de 5% pentru un comportament online perfect in cadrul activitatii desfasurate ca model de videochat in Bucuresti;
  • inca 5% pentru castiguri care depasesc 15 000 de dolari intr-o perioada. Cu alte cuvinte, cu cat ai venituri mai mari, cu atat creste si valoarea procentului care iti revine;
  • un alt bonus in valoare de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru oaspetii care se inscriu pe site venind din camera ta de chat;
  • 5% pentru parteneriatul pe termen lung. Acest bonus se plateste in iunie fiecare an pentru intregul an precedent.

Astfel, poti ajunge la o valoare totala a comisionului de 75%, mult peste procentul de pornire, de 50%. Astfel se explica faptul ca cele mai bune modele de videochat Bucuresti obtin castiguri de peste 10 000 de dolari intr-o luna si ca valoarea medie a veniturilor depaseste consistent salariul mediu pe economie!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata