Beyoncé dezvăluie secretul siluetei sale de invidiat

Beyoncé nu a scos o piesă nouă, nici un album nou. Nu a rămas însărcinată şi nu e implicată în vreun scandal. Ultima noutate pe care a făcut-o publică este legată de secretul siluetei sale.

Deşi fanii aşteptau alte ştiri de la ea, au fost uşor dezamăgiţi când au auzit ce vrea să le spună idolul lor. Mai exact, faptul că îşi datorează felul în care arată regimului vegan pe care îl ţine de la o vreme încoace. Numai aşa a reuşit să scape de kilogramele în plus!

“Nu sunt slabă de felul meu. Am forme şi sunt mândră de formele mele! Am căutat dintotdeauna o dietă care să mi se potrivească şi nu a fost deloc uşor”, a declarat ea.

Declaraţia este, de fapt, o publicitate ascunsă regimului alimentar pe care îl ţine şi pe care a început să-l promoveze din februarie, când şi-a anunţat colaborarea cu nutriţionistul Marco Borges.

Prin urmare, este firesc ca fanii să se simtă puţin debusolaţi. Când admiri un cântăreţ, aştepţi noutăţi muzicale şi mai puţin personale, mai ales că alimentaţia vegană a devenit de mult o fiţă în rândul vedetelor.

Să sperăm că vom avea parte şi de altfel de noutăţi din partea ei!

 

 

Sursă:  uk.eonline.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata