Aura B, șochează cu schimbarea radicală de stil muzical dar și de look pentru lansarea noului videoclip al piesei “Dacă te-aș pierde“

Fostă concurentă la „Vocea României” lansează o nouă piesă, dar de data aceasta ne șochează cu schimbarea radicală de stil muzical dar și de look. Aura B. lansează piesa “Dacă te-aș pierde“ un vals, o melodie de dragoste, perfectă pentru dansul mirilor.
Aceasta melodie este scrisa chiar de solista, despre care am aflat ca are aceasta latura romantica, sensibila, nu numai acea latura de bad girl. Aura B. marturiseste ca aceasta melodie este foarte personala, este un mesaj din suflet pentru suflet. A scris aceasta piesa intr-o seara in locul ei de inspiratie, care, ne marturiseste artista, este in masina. Chiar daca acasa este cald si bine, de cele mai multe ori, inspiratia ii vine in masina si acolo isi petrece mult timp compunand. “Daca te-as pierde” este o melodie de dragoste care iti ajunge la suflet si pe care artista o dedica tuturor indragostitilor. Producatorul acestei melodii este Robert Andrei Niculae (Any1), care a mai lucrat cu artista si la piesa cu Uddi “Fetele mele“, “Let me go“ sau “Boys”. “Andy este o persoana atat de calma si creativa si caruia ii multumesc pentru timpul acordat proiectului meu si pentru implicarea sa pentru a avea cel mai bun sound. Ma bucur ca imi imbraca piesa atat de frumos incat incepe sa mi placa mult mai mult ceea ce am scris”, declara Aura B. Videoclipul piesei este realizat de Rimenescu / Alexandru Gabriel, Razvan Surche, o echipa de nota 10, aceasta fiind prima lor colaborare cu Aura B. Filmarile au durat 4 ore la Grivita Studio. “Sunt foarte multumita de produsul final, au pus in evidenta stilul muzical prin acel dans contemporan al celor doi dansatori carora le multumesc pentru participarea lor in realizarea acestui proiect. De Makeup’ul meu m-am ocupat personal si cred ca am facut o treaba buna. De vestimentatia mea s a ocupat designerul Mirela Novak careia ii multumesc pentru rochiile minunate. Dupa aceasta colaborare, Mirela mi-a ramas o buna prietena de care sunt foarte mandra pentru toate realizarile ei. Noi toti, impreuna, am adus acest proiect “Daca te-as pierde“ in faza finala pe care vi-o prezentam cu multa placere si de care sa va bucurati impreuna cu persoana iubita”, mai spune solista.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata