Andrew Dum lanseaza „Sometimes” in colaborare cu Medeea si Olaf Blackwood

Andrew Dum lansează single-ul „Sometimes” în colaborare cu Medeea și Olaf Blackwood, cunoscut publicului pentru „I Need You” feat. Armin Van Buren, piesă care a intrat în top Billboard.

„Sometimes”este o declarație de dragoste și dor pentru o iubire încheiată, un sound dance, energic, o piesă scrisă de Olaf Blackwood și produsă de Andrew Dum și Vlad Mazarel.

„Sometimes” este lansată atât în versiune radio, dar și mashup, produsă și compusă de Andrew Dum cu Waves.

„Pentru mine și Medeea a fost o provocare să colaborăm cu un nume precum Olaf, având în vedere că a lucrat cu Armin van Buuren, însă în același timp, am văzut-o ca pe o oportunitate fenomenală de a cuceri inimile ascultătorilor noștri, dar și pe ale celor din SUA și nu numai. După noi, colaborarea aceasta este deja un succes la care s-a lucrat intens și sperăm să transmită emoție și energie”,  a declarat Andrew Dum.

„Eram conectat de ceva timp cu Andrew Dum pe Instagram și am vorbit să colaborăm la un moment dat. După ce am lansat primul meu single solo Sometimes, am fost fascinat de varianta propusă de Andrew, de talentul lui și de vocea extraordinară a Medeei. O voce atât de puternică, dar și angelică, plină de emoție, încât mi s-a făcut piele de găină. Sunt foarte entuziasmat să lucrez cu ei!”, a spus Olaf Blackwood.

Andrew Dum a putut fi urmărit pe scena celor mai mari festivaluri din România, precum UNTOLD Festival, Awake Festival, Afterhills Festival, Deep Forest Fest, Summer Well Festival, PRO FM on TOP, dar și în cadrul primului turneu național al unui DJ român – X Tour – care a cuprins 12 dintre cele mai mari orașe, precum și show-uri private în Qatar pentru Louis Vuitton, dar și în Dubai.

Anul trecut, Andrew Dum a lansat piesa “Mammy Blue”, iar piesa “Limoncello” cu Michel Kotcha a DJ-ului a fost apreciată de nume importante ale scenei EDM, precum Sam Feldt, Hardwell, Don Diablo și Lost Frequencies.

Vara aceasta, Andrew Dum a lansat ”So Good”, o piesă dance energică și plină de optimism, susținută de vocea cu timbru pătrunzător și versuri pozitive. ”So Good” a fost compusă și produsă de Randi, armonie Andrew Dum, iar variantele de club și de festival au fost produse de Andrew Dum și Waves.

„Sometimes”, piesa propusă și reinterpretată de Andrew Dum, conține vocea sensibilă, dar puternică a Medeei. De altfel, vocea Medeei a fost recunoscută și de unele dintre cele mai importante radiouri din România, care au difuzat piese ale artistei, precum „La ușa mea”, „Sete de noi” și „Flori de mai”. Cu peste 100.000 de streamuri pe Spotify, „Sete de noi” este cea mai populară piesă a Medeei.

Olaf a obținut primul său succes comercial major în 2017, cu hitul Billboard-Charting, „I Need You”, care a acumulat un impresionant număr de streamuri pe Spotify, ajungând în total 56 de milioane.

Single-ul, care a fost compus de Olaf Blackwood și Fernando Garibay, a fost produs de regele Trance-ului, Armin van Buuren, cel care a lucrat cu megastaruri precum Bruno Mars, Lady Gaga, SIA, Shakira, Whitney Houston și Britney Spears.

„I Need You” a obținut titlul de platină în Țările de Jos și a câștigat, de asemenea, un premiu BUMA pentru cea mai bună melodie internațională a anului în Olanda. Single-ul a ajuns pe locul 7 în Billboard în Olanda și pe locul 9 în topurile Billboard Dance/Airplay din SUA și a rămas în top 40 Billboard.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata