Alex Velea din „Selfie” implineste 38 de ani!

Locul naşterii: Craiova, Romania · Data naşterii13.05.1984 (38 ani) · Ocupaţie: solist, producator si actor. S-a facut remarcat dupa un comcurs muzical.

Pasiunea pentru muzica a descoperit-o de mic, dar in mod organizat, Alex Velea canta de la noua ani. La 11 a devenit elev la Palatul Copiilor din Craiova. De la varsta de 16 ani a studiat, timp de patru ani, canto clasic.

Cele trei single-uri extrase de pe acesta – „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” si „Doamna mea” s-au bucurat de o primire exceptionala din partea publicului si au marcat un inceput spectaculos pentru Alex Velea.

Succesul ca artist al lui Alex a fost confirmat prin numeroase premii: Discul de aur – albumul „Yamasha”, Romanian Music Awards: Best Show, Best Male, Best New Artist.

Si ei sunt nascuti azi

Oana Sirbu din „Liceenii”, Anca Florescu din „Razboiul sexelor”, Debby Ryan din „Jessie”, Robert Pattinson din „Twilight”, Itati Cantoral din “Maria la del Bario”, Deniss Rodman din “Inc. Soldier of Fortune”, Wanda Acuna din “Tinar si nelinistit”, Tom Verica din “Central Park West” si “Cei 4400” si Hunter Parrish din “Weds”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata