Adalia a lansat “I Choose”, un cover dupa piesa Alessiei Cara

Adalia este una dintre cele mai promitatoare artiste de la noi din tara, talentul ei avand ramuri adanc crescute, pe langa interpretare, si in compozitie, teatru si coregrafie.

Ea a intrat in atentia publicului din Romania cu interpretarea piesei Masterpiece, impreuna cu Jessie J, la Electric Castle, in 2018. Doi ani mai tarziu, Adalia a fost distribuita in rolul principal al productiei de scena Matilda si si-a descoperit pasiunea pentru muzical. “Eu sunt fascinata de film si de interpretarea Allesiei Cara, iar cand am auzit musicalul I Choose – am simtit ca trebuie sa-l cant. De ce?! Pentru ca piesa vorbeste cu mine. “I Choose” descrie mai multe sentimente: sentimentul de singuratate, cu care toti ne-am confruntat in aceasta perioada, dar acest lucru nu inseamna ca suntem singuri (“But feeling lonely don’t mean you’re alone”). In acelasi timp, descrie si sentimentul de a fi pierdut, intampinat rapid de sentimentul pe care ti-l ofera descoperirea sperantei (“I finally found where I feel, I belong”), piesa reusind sa surprinda sa capteze emotiile atat de bine, lucru pe care sper ca l-am reusit si eu.

Deci, o sa te uiti la The Willoughbys?” – Adalia despre I Choose

Adalia îi urmează pe Taylor Swift, Shawn Mendes și, în mod deloc surprinzător, pe Jessie J în influențele sale muzicale. În cuvintele sale, scopul său este „să devină un superstar”. Cine ar paria împotriva ei?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata