9 motive pentru care TELEFONUL ți-e cel mai bun PRIETEN

Îl iei cu tine oriunde mergi și nu poți face doi pași fără să-l butonezi un pic. Ți-e alături la bine și la rău, te cunoaște mai bine ca oricine altcineva și te acceptă fără să stea pe gânduri. E vorba despre TELEFONUL tău. Iată de ce îți este cel mai bun prieten:

 

Te cunoaște mai bine ca oricine altcineva

Telefonul îți știe toate mesajele și toate convorbirile pe de rost, pentru că mulțumită LUI le trimiți, respectiv porți. Îți cunoaște cele mai întunecate secrete și, cu toate astea, rămâne în continuare alături de tine, în buzunar.

Nu face nimic fără să te anunțe în prealabil

I se termină bateria? *Notificare*. Ai primit un mesaj nou pe WhatsApp? Te anunță instant. Telefonul tău îți vorbește întotdeauna deschis despre ce se petrece cu el și nu are secrete față de tine.

Refuză avansurile străinilor

Când cineva încearcă să-ți umble prin fișierele personale fără ca tu să știi, telefonul îi cere pe loc să introducă o parolă sau să traseze cu degetul un model pentru a debloca ecranul. Nu vrea să fie mânuit decât de către tine, iar asta dovedește loialitate.

Te ajută să faci cele mai bune poze

Telefonul tău vrea ca tu să rămâi cu cele mai frumoase fotografii posibile din vacanțe sau din orice alt moment pe care dorești să-l imortalizezi. De aceea, vine în ajutorul tău cu funcția autofocus și activează blițul pe întuneric. Ce te-ai face fără prețioasele lui recomandări?

Îți reamintește evenimentele importante

Nu o să mai uiți niciodată când e ziua mamei tale sau ora la care trebuie să dai testul la mate. Telefonul te va bombarda cu memento-uri înainte de evenimentele importante, dacă îl rogi să facă asta. E ca o secretară!

E cel mai bun ghid

Mulțumită aplicației Google/Apple Maps, telefonul tău știe întotdeauna unde vă aflați, până la cel mai mic detaliu (orașul, zona, strada, numărul, numele clădirii). Dacă îl hrănești cu un pic de net și-i dai voie să se consulte cu GPS-ul, îți va da instant toate detaliile de care ai nevoie pentru a ajunge cât mai repede unde ai treabă.

Vă uitați împreună la TV

Dacă nu ai televizor în cameră sau nu prinzi canalul pe care se difuzează emisiunea ta preferată, telefonul îți sare în ajutor! Nu trebuie decât să instalezi aplicația potrivită și puteți urmări împreună, în timp real, orice vă place.

Te lasă să-l îmbraci ca pe o păpușă

Ai găsit pe net o husă de telefon care-ți place la nebunie? Și telefonului tău îi va plăcea, cu siguranță. Niciodată nu face fițe atunci când vrei să-l împopoțonezi cu accesorii, indiferent că-i vorba despre cranii sau fundițe roz.

Sunteți de nedespărțit

Telefonul tău ți-e alături la bine și la rău, indiferent că ești la școală sau pe WC, că ești în parc sau dormi. Faceți absolut totul împreună și nimeni nu poate sta în calea prieteniei voastre!

 

Tu cât de bine te înțelegi cu telefonul tău?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata