9 lucruri pe care trebuie să le știi ÎNAINTE să te muți cu o fată

Dacă intenționezi să te muți cu iubita în viitorul apropiat, îți recomandăm să citești lista asta mai întâi. Nu pentru a-ți schimba decizia, ci ca să te pregătești psihologic pentru ceea ce urmează:

 

O să trebuiască să urmărești ,,The Fault In Our Stars”. Și ,,The Notebook”. Și multe alte filme siropoase.

Nu-ți plac filmele romantice? O să înveți să-ți placă, pentru că nu ai de ales. Nu uita să pregătești un pachet de șervețele și s-o iei în brațe când izbucnește în lacrimi.

Nu o să mai ai loc în baie

Chiuveta, dulăpiorul și marginea căzii vor fi pline de produse despre care nici nu știai că există. Șampon pentru volum, săruri, uleiuri de corp, exfoliante și alte drăcii pe care trebuie să le gugălești ca să înțelegi ce sunt. Gelul tău de duș și șamponul vor fi înghesuite într-un colț întunecat.

Scurgerea o să fie înfundată. Mereu.

Părul lung ajunge peste tot, mai ales acolo unde nu ar trebui să fie. Te vei trezi de multe ori că apa refuză să plece din cadă și vei fi nevoit să bagi mâna pe țeavă pentru a culege șuvițele buclucașe.

O dată pe lună, îți va fi teamă pentru viața ta

Fata pe care o știi va fi înghițită lunar de un monstru și va deveni de nerecunoscut timp de câteva zile. Te va amenința, se va răsti la tine, te va critica pentru absolut tot ce faci și va izbucni în plâns fără motiv și fără preaviz. Nu-ți face griji: în timp, vei ajunge să recunoști semnele premergătoare crizei și vei avea timp să fugi cât mai departe.

E posibil să incendieze bucătăria

Dacă nu are experiență culinară, o va da în bară de multe ori până să respecte rețeta ca la carte. Există riscul chiar să dea foc întregii bucătării, așa că fii pregătit cu un extinctor.

Vei face cumpărături mult mai des ca înainte

Frigiderul se va goli mult mai repede, hârtia igienică se va termina cât ai clipi și dulciurile vor dispărea ca prin minune. Supermarketul va deveni noul tău BFF.

O vei surprinde în timp ce se epilează

Nu e cea mai sexy imagine din lume, dar face parte din realitate și trebuie să o accepți. E indicat să bați la ușă înainte de a intra în cameră.

Te vei împiedica de pantofi

Cu cât mai multe, cu atât mai bine! – aceasta este filosofia feminină cu privire la perechile de pantofi, chiar dacă nu se încalță decât cu 20% dintre ele. Holul va fi atât de plin de încălțări, încât nu vei mai avea loc să intri în casă. Nu pe ușă, cel puțin. Învață să escaladezi clădiri pentru a intra pe geam!

Vei deveni un bun ascultător

Fetele rostesc în medie 20.000 de cuvinte zilnic, spre deosebire de cele 7.000 ale unui băiat obișnuit. Vei învăța să o asculți, să dai înțelegător din cap și să taci în continuare.

 

 Fetelor, sunt adevărate toate aceste lucruri?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata