7 motive să nu-ți faci temele NICIODATĂ

A reînceput școala, ceea ce înseamnă că în curând vor reveni și temele pentru acasă. Are vreun rost să le faci? Iată de ce nu:

 

E o pierdere de timp

Pe bune, ți-ai putea petrece timpul ăla făcând ceva cu adevărat util: uitându-te la seriale, de exemplu.

Autorii au murit de mult

De ce să te chinui să citești și să faci rezumatele unor cărți scrise de tipi care nu mai sunt printre noi? Viața trebuie să meargă înainte!

Matematica din I-IV e suficientă

Dincolo de adunări, scăderi, împărțiri și înmulțiri, chiar crezi că o să-ți folosească matematica în viață?

Petreci destule ore la școală

Când ajungi acasă, normal ar fi să ai timp liber! Nu să pleci de la școală doar ca să faci teme pentru școală până adormi și, a doua zi, să te întorci la școală.

Profesorii nu se vor supăra

Observând că refuzi mereu să-ți faci temele, profesorii vor ajunge chiar să te placă. Prin atitudinea asta, dovedești că ai personalitate și că sistemul nu te poate controla.

Poate vrei să faci cu totul altceva în viață

Dacă visul tău este să mături străzile, ce rost are să-ți faci temele? Nici n-ar trebui să mai mergi la școală, de fapt.

Nici profesorilor nu le pasă de teme

Sunt obligați să vă dea teme și să le controleze, dar nu le face nici lor plăcere! Le-ai ușura munca dacă te-ai duce mereu la ore cu temele nefăcute.

Dacă încă nu te-ai prins, acest articol este sarcastic! Temele NU sunt inutile. Din contră: prin exercițiu practic, ajungi să stăpânești mai bine teoria și să stochezi informațiile permanent în memorie!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata