7 lucruri pe care mama le va face întotdeauna pentru tine

Chiar dacă nu mai suntem mici, în ochii mamei o să fim copii chiar și la 30 de ani. Întotdeauna o să ne sară în ajutor în următoarele situații:

La gătit

O să vină o vreme când vom locui singuri sau cu partenerul/partenera de viață și nu o să ne mai gătească mama. Vom căuta mereu mâncare ,,ca la mama acasă”, dar nu o vom găsi nicăieri în oraș. Cea mai apropiată variantă sunt preparatele gătite chiar de către tine, dar nu vei reuși să imiți stilul mamei fără rețetele și indicațiile ei. Te va ajuta mereu în acest sens și va fi chiar bucuroasă să-ți împărtășească tainele gastronomiei.

 

Va găti chiar ea

Dacă vrem să gătim singuri, mama ne va ajuta cu indicații. Dar vor fi multe momente în care se va oferi chiar ea să ne trimită mâncare prin pachet sau ne va chema acasă și ne va îndopa cu bunătăți, ca o bunică drăgăstoasă. N-ai cum să refuzi!

 

Când ne doare ceva

Ce să iau pentru dureri de cap? Ce să fac dacă mi-e greață? Putem consulta oricând Google-ul sau prietenii pentru răspunsuri la întrebările de genul acesta, dar mama e întotdeauna sursa cea mai sigură. O bună cunoscătoare a leacurilor băbești, mama are câte o soluție pentru orice problemă medicală.

 

Când avem necazuri în dragoste

Dacă părinții au o căsnicie fericită, relația lor va fi mereu modelul nostru în viață, ținta la care aspirăm. Oricând avem probleme sau întrebări referitor la viața de cuplu, mama ne va da cele mai bune sfaturi pentru o relație perfectă. Ascult-o, că știe ce zice!

 

La spălat rufe

Pornitul mașinii de spălat nu-i mare brânză, dar ce facem apoi? Sunt o grămadă de sertărele pentru diverse produse de curățat și o groază de programe în funcție de ce anume speli. Manualul de utilizare te bagă și mai tare în ceață cu indicațiile complexe. Cel mai bine e să-i spui mamei ce vrei să dai la spălat și îți va explica pas cu pas, perfect clar, cum trebuie să procedezi.

 

La făcut curat

Nu va exista vizită pe care să ne-o facă mama fără să observe praful din casă. Se va apuca să facă ea curat, chiar dacă nu îi cere nimeni ajutorul. Vrea pur și simplu să trăiești în curățenie. Va lăsa în urma ei o podea sclipitoare și un miros proaspăt ca de primăvară.

 

Orice, oricând, oriunde

Indiferent ce rugăminte avem, mama ne va ajuta întotdeauna. Ne va răspunde tuturor întrebărilor care ne macină și ne va împărtăși mereu din înțelepciunea ei. Te poți baza oricând pe mama ta!

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata