6 Obiecte din bagajul de vacanță care te vor proteja de coronavirus

Vacanțele de vară pot fi din nou în meniu, dar este de înțeles dacă aveți îngrijorări cu privire la siguranță înainte de a pleca de acasă. Indiferent dacă vă îndreptați spre zone cu clime mai însorite sau așteptați cu nerăbdare o vacanță într-o destinație îndepărtată, am adunat elementele esențiale pe care să le împachetați pentru a vă menține în siguranță pe dvs. și pe cei dragi.

Dezinfectant pentru mâini

Dezinfectantul pentru mâini este acum accesoriul de rigoare pentru oricine este preocupat de sănătatea lui și de bunăstarea celor din jur. În timp ce spălarea completă a mâinilor cu săpun este cel mai eficient mod de a neutraliza germenii, aceasta nu este întotdeauna o opțiune atunci când călătoriți.

Șervețele antibacteriene

În epoca lui Covid-19, curățenia este sfântă, făcând șervețelele antiseptice o parte integrantă a arsenalului tău de călătorie. Este demn de remarcat faptul că multe produse comercializate ca antibacteriene nu vor funcționa împotriva coronavirusului. Căutați produse care conțin cel puțin 70% alcool și verificați formularea pentru a vedea dacă acționează împotriva virusurilor, nu doar a bacteriilor.

Asigurare de calatorie

Chiar înainte de lovitura pandemică Covid-19, asigurarea de călătorie cuprinzătoare este probabil cel mai important element pentru orice călător după pașaportul și cardurile bancare. Multe companii de asigurări nu vor acoperi, totuși, daunele legate de coronavirus, iar cele care o fac pot fi mai scumpe și mai restrictive decât în mod obișnuit.

Măști de față

Măștile faciale rămân obligatorii în multe zone din întreaga lume, mai ales în țări din Europa, unde trebuie purtate în transportul public.

Carduri bancare, nu numerar

Peste tot în lume, multe magazine, baruri și restaurante acceptă plăți cu cardul contactless doar pentru a reduce la minimum contactul dintre oameni.

Trusă de prim ajutor de bază

În timp ce o trusă de prim ajutor de bază compusă din plasturi, pliculețe de rehidratare, cremă antiseptică și analgezice este întotdeauna o idee bună atunci când vă aventurați departe de casă, un termometru face o adăugare binevenită în acest moment.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata