5 semne că trebuie să spui STOP relației

Te trezești vreodată cu ideea că relația ta nu mai merge? Te întrebi dacă ar trebui să-i pui capăt sau dacă lucrurile se vor îmbunătăți de la sine? Iată 5 semne că trebuie să spui STOP relației:

Nu ai încredere în partener

Dacă te tentează constant să-i umbli prin telefon, prin mail-uri sau să-l/-o urmărești ca un detectiv, acestea nu sunt semne bune. Încrederea este fundația oricărei relații, iar dacă nu există, întreaga ,,construcție” e șubredă și colapsul e doar o chestiune de timp.

 

Comunicarea e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire

Orice cuplu are propriile probleme. Orice relație întâmpină anumite dificultăți, mai devreme sau mai târziu. Nu-i bai! Important este să discutați împreună despre tot ce vă macină și să rezolvați situația ca o echipă. Dacă nu discutați deschis pe astfel de teme, înseamnă că relația nu este una solidă.

 

Încerci să-ți schimbi partenerul sau vice-versa

E normal să îți dorești ca partenerul să ,,evolueze”, să se schimbe în bine, pentru că nimeni nu e perfect și întotdeauna e loc de ,,update-uri”. Dar dacă nu îți place felul lui/ei de a fi în prezent și vrei să-i schimbi radical personalitatea, înseamnă că pur și simplu nu e alesul/aleasa inimii tale!

 

Nu te simți în largul tău

Dacă ești nevoit/ă să te comporți nenatural, contrar firii tale, înseamnă că ceva nu e în regulă. Partenerul ar trebui să te accepte așa cum ești, cu bune și cu rele. Într-o relație trebuie să te simți în largul tău, nu să joci permanent un rol.

 

Îi cauți nod în papură

Axarea pe greșeli și defecte în defavoarea părților pozitive ar putea fi felul subconștientului tău de a-ți spune că relația nu mai funcționează și că e nevoie de o schimbare. Dacă ce face RĂU partenerul eclipsează ceea ce face BINE, atunci e cazul să-ți pui unele întrebări.

 

Te regăsești în vreunul dintre semne?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata