3 minciuni pe care ţi le spui când nu eşti iubita oficială

Nu e plăcut să fii pe locul doi în viaţa unui tip de care-ţi place foarte mult şi tocmai de accea pentru a-ţi uşura situaţia tinzi să-ţi spui singură tot felul de minciuni. Te fac să te simţi confortabil pe moment însă pe termen lung nu e deloc ok…

Dacă-şi înşeală iubita cu mine înseamnă că mă place super mult

Okay, opreşte-te chiar acum. Nu înseamnă deloc ceea ce crezi tu sau ceea ce vrei să crezi. Nu spunem că e imposibil să aibă sentimente pentru tine, ba chiar să te placă foarte mult. Dar dacă ar fi cu adevărat îndrăgostit de tine atunci s-ar despărţi de iubita lui şi ar începe o relaţie cinstită cu tine. Nu ar înşela-o cu tine. Punct.

Prietena lui e nasoală şi merită să i se întâmple asta

În situaţiile de genul ăsta tipii petrec mult timp plângându- se de iubitele lor. Că sunt obsedate să deţină controlul. Că sunt geloase. Că se comportă urât cu ei. Că îi fac să se simtă captivi în interiorul relaţiei. Ştii ce încearcă de fapt să facă? Să te convingă să-ţi pară rău de ei. E mult mai uşor să justifice aşa de ce fac una ca asta. Şi te fac pe tine să te simţi mai bine gândindu-te că iubita lor este un om teribil.

O s-o părăsească pentru mine într-o bună zi

Asta e minciuna numărul unu pe care şi-o spun toate fetele care sunt în locul tău. Sigur există şi situaţii în care tipul chiar face asta, dar de cele mai multe ori nu se întâmplă. În general va încerca să tragă de situaţia în care e cu amândouă pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Foto: Thinkstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata