3 cărți Young Adult perfecte de citit în vacanță

Cărțile Young Adult sunt ușor de citit și, de obicei, sunt povești de dragoste diferite. Dacă și ție îți plac aceste lecturi, îți prezentăm în continuare câteva cărți pe care sigur le vei aprecia. Sunt cărți de la autori cunoscuți, care deja au devenit bestselleruri. Le poți comanda din librăria online BOOKZONE.

 

Prima carte se numește Viciul Perfect și este scrisă de Claudia Tan. Protagonista cărții se numește Sienna și tocmai trece printr-o decepție în dragoste. Iubitul ei, Jax a înșelat-o cu propria sora. În doar cinci minute, Sienna a rămas fără familie, casă și prieteni. Singurul ei scop este să se răzbune pe Jax, astfel că imediat pune la cale un plan care îl va răni foarte tare pe infidel. Primul pas al planului este să îl convingă pe rivalul lui Jax să se antreneze cu ea, în ringul de MMA. Kayden, rivalul lui Jax, nu este de acord la început, însă își dă seama că ar putea să beneficieze de pe urma colaborării lor. De aici și până la iubire între cei doi nu a fost decât un pas. Însă, Sienna nu a renunțat la planul ei, iar acest lucru amenință relația dintre ea și Kayden. Astfel, Kayden îi dă un ultimatum: el sau planul de răzbunare. Ce va alege Sienna? Află citind cartea!

Următoarea carte pe care ți-o recomandăm se numește Diavolul se îmbracă întotdeauna în negru și este scrisă de îndrăgita autoare L.J. Shen, ale cărei cărți ajung întotdeauna bestselleruri la puțin timp după lansare. Protagonista Madison a aflat răspunsul la o dilemă care o chinui de ceva timp. Cum ar fi să te întorci la fostul iubit? Tentația a fost mare, mai ales că Chase este printre cei mai râvniți burlaci din Manhattan. Chase i-a frânt inima în trecut, după doar câteva săptămâni, așa că Madison știe să păstreze distanța până când Chase vine la ea acasă și îi cere o favoare. Madison îi spune nu hotărât, având în vedere că planul presupunea ca ei să se prefacă pentru un weekend că sunt un cuplu logodit, pentru ca tatăl lui Chase, grav bolnav, să se poată liniști. Deși la început spune nu, Madison acceptă în cele din urmă și speră să nu îi cadă în mreje bărbatului care i-a frânt inima.

 

Vara iubirii noastre, de Carley Fortune pare a fi cartea perfectă pentru vacanța de vară. Este o poveste despre a doua șansă la iubire, despre pasiune, romantism și nostalgia verilor de altădată. Percy și Sam își petrec verile împreună, pe malul unui lac, departe de lume și învață ce înseamnă iubire, dar și cât dor greșelile. Legătura lor crește pe măsură ce trece timpul, iar prietenia se transformă în atracție. Un singur moment le va distruge iubirea. 12 ani mai târziu, cei doi primesc o nouă șansă de a-și salva iubirea. Vor reuși?

 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, sperăm să alegi măcar una dintre aceste cărți pentru vacanța ta de vară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata