11 motive pentru care e SUPER să locuiești cu prietenii

Va veni o vreme când nu vei mai locui cu părinții. De regulă, asta se întâmplă când începi facultatea. E plictisitor și neplăcut să stai singur/ă, așa că cel mai bine e să te muți împreună cu un prieten/o prietenă. Iată de ce:

 

Nu mai trebuie niciodată să mănânci singur/ă. Ai cu cine să împarți bunătățile gătite de mama fără să privești meditativ în gol, înconjurat/ă de liniște. Când locuiești cu un prieten/o prietenă, fiecare masă devine o plăcere (nu mulțumită mâncării, ci a bârfei savuroase).

Poți să comanzi acasă de la orice restaurant, fără să-ți faci griji că nu atingi prețul minim cerut. Spre exemplu, ți-e poftă de o pizza care costă 20 de lei , dar comanda minimă e de 30. Unde-s doi, puterea crește: dacă locuiești cu un prieten/o prietenă, depășiți împreună din start limita respectivă și vă puteți îndopa în voie!

Ai mereu cu cine să vorbești. Când mănânci, când te uiți la TV, când stai și te uiți pe pereți. Nu o să mai fii niciodată singur/ă (poate doar dacă ții morțiș să te încui în baie).

Ai mereu cu cine să te uiți la seriale. Împrumutați reciproc obiceiuri și gusturi, iar emisiunile tale preferate devin și favoritele lui/ei. Cea mai bună parte când urmărești un serial e să comentezi cu cineva tot ce se petrece pe ecran.

Ai cu cine să-ți faci selfie-uri! Vă pozați strâmbându-vă în toate felurile posibile, după care postați cele mai funny rezultate pe Facebook. BONUS: ai pe cine să tag-uiești în fotografii!

Ți-e mai ușor să slăbești, dacă îți propui asta. Fie că vă doriți amândoi/amândouă să dați jos câteva kilograme sau că doar tu ești nemulțumit/ă de numărul indicat de cântar, ai mai multă ambiție. Ori faceți exerciții împreună, ori îți rogi colegul/colega de apartament să te bată la cap și să-ți amintească de cele 30 de abdomene zilnice. E ca și cum ai avea un antrenor personal, doar că nu trebuie să dai niciun ban! Băieții se pot lua la întrecere între ei să vadă care face mușchi mai repede într-o perioadă stabilită. Motivație mai puternică nu există!

Când ai o grămadă de învățat pentru examenul de a doua zi, ai pe cineva alături de care să suferi toată noaptea. Chiar dacă nu are și el/ea treabă, va sta lângă tine și poate chiar te va ajuta. E bine și dacă pur și simplu se uită la seriale cu căștile în urechi, măcar nu ești singur/ă.

Ai cui să-i ceri sfaturi în dragoste. Oricând te derutează comportamentul crush-ului tău și nu știi cum să-i interpretezi comportamentul, poți să-ți descarci sufletul colegului/colegei de apartament. Te va asculta cu atenție și te va sfătui cu grijă, iar tu te vei simți instant mai bine.

Când te mănâncă undeva să-i trimiți un SMS fostei/fostului, mai ales după ce ai petrecut toată noaptea și nu ești tocmai în apele tale, ai pe cine să te bazezi că-ți va lua telefonul din mână și-ți va da două palme să îți revii. Chiar dacă te vei revolta pe moment și vei face tot posibilul să-ți recuperezi telefonul, vei fi recunoscător/oare a doua zi pentru gestul nobil care a prevenit o încurcătură neplăcută.

Ai la cine să te întorci după o zi oribilă. Dacă ai fost bombardat/ă de ghinion la foc automat, nu e niciun gând mai liniștitor decât acela că vei ajunge în curând acasă și îi vei povesti cuiva totul. Toate problemele vor dispărea ca prin farmec!

Ai mereu cu cine să ieși în oraș, când vrei puțină distracție. Se întâmplă adesea ca toți prietenii să-ți refuze invitația pe motiv că au alte planuri sau pentru că pur și simplu nu au chef. Nu poți ști dacă scuzele sunt adevărate sau nu, dar colegul/colega de apartament nu te poate minți în privința asta! Locuiți împreună, așa că știi tot ce face și ce urmează să facă. În plus, dacă vă înțelegeți bine, va fi mereu bucuros/oasă să iasă cu tine în oraș.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata