Zodiac floral – Afla care este floarea aferenta fiecarei zodii

Astrologia este o practică străveche de urmărire a corpurilor cerești pentru a face predicții despre viața de zi cu zi în funcție de poziția acestora. Mulți oameni își urmează semnele zodicale, cred că există adevăr în stele, și se ghidează după horoscop în luarea deciziilor. Zodiacul este reprezentat prin stele și fiecare dintre aceste stele se aliniază și cu un anumit tip de floare.

Conectarea sufletului uman la plante este o practică foarte străveche, datând din Renaștere și Evul Mediu. Acesta este punctul central al botanicii astrologice, care folosește plante sau semințe în scopuri medicinale, pe baza pozițiilor planetelor și a altor corpuri cerești. Fiecare semn zodiacal este asociat cu mai multe flori, dar fiecare are și o floare primară care reprezintă energia sa. Aceste flori astrologice înfățișează trăsăturile, mentalitatea, plăcerile și antipatiile fiecărei persoane.

V-ați simțit vreodată mai atrași de anumite flori față de altele? Este posibil ca semnul zodiacal să fie implicat! Specialiștii în trandafiri de la FamousRoses vă dezvăluie ce floare se potrivește fiecărui semn zodiacal și ce flori ar trebui să dăruiti celor dragi în funcție de semnul lor astrologic.

Caprifoi – Floarea zodiei Berbec

Fiind primul semn astrologic din lista zodiacului, Berbecul marchează noile începuturi și capacitatea de a face față momentelor dificile. În plus, Berbecii sunt amatori și tind să manifeste un entuziasm excepțional. Atributele de efort ale Berbecului corespund florii aromate de caprifoi. Această floare înflorește primăvară devreme – anotimp ce înfățiseaza renașterea și experiențele noi. Popular pentru culoarea sa veselă roz-roșcat și parfumul dulce, caprifoiul este floarea perfectă pentru zodia berbec, tânără și plină de spirit. Ar trebui să plantați caprifoi acolo unde parfumul lui dulce poate fi ușor observat: lângă o ușă, o poartă arcuită sau fereastră. Alte plante asociate zodiei Berbec sunt: menta, ciulinii, hameiul, mușcatele.

Crin – Floarea zodiei Taur

Persoanele sub semnul zodiacal Taur sunt considerate a fi senzuale, pline de compasiune și iubitoare. Mai mult, aceste persoane prețuiesc să fie înconjurați de oameni iubitori pentru a se bucura de sentimentul de a fi foarte iubiți. De asemenea, au tendința de a gravita către glamour, lux și frumusețe. Din acest motiv, crinul este floarea perfectă pentru zodia Taur. Remarcându-se prin aspectul și mirosul seducător, această floare redă minunat toate trăsăturile îndrăznețe ale semnului zodiacal Taur. Alte flori asociate zodiei Taur sunt: florile de mac, margarete, primule, violete, nalbe, liliac.

Lavandă – Floarea zodiei Gemeni

Gemenii sunt oameni sociabili, iubitori de distracție, personalități energice care captează atenția. Încărcată cu parfum uluitor, lavanda este floarea tipică zodiei Gemeni. Parfumul caracteristic al acestei flori poate atrage atenția oamenilor de la distanță. Pe lângă esența de o eleganță subtilă, această floare se potrivește perfect cu vibrația Gemenilor. Lavanda este o plantă extrem de versatilă. Este cunoscută și pentru ameliorarea anxietății și este un remediu natural împotriva problemelor legate de somn. Alte plante asociate zodiei Gemeni sunt: lăcrămioarele, narcisele, feriga, cactușii, azaleea, crizantema.

Trandafirul alb – Floarea zodiei Rac Trandafirul alb este floarea astrologică a Racului. Simbolizând puritatea, inocența, liniștea, imaginația, pozitivitatea și emoția, această floare delicată este perfectă pentru zodia Rac. Petalele sale delicate evidențiază latura sensibilă a oamenilor născuți sub acest semn stelar, iar culoarea sa albă pură le oferă oportunitatea de a-și explora instinctul creativ. Trandafirii albi sunt eleganți și delicați, cu o putere naturală de vindecare care aduce căldură din interior.

Când plantați trandafiri albi, asigurați-vă că aceștia sunt expuși la soare cel puțin șase ore pe zi. Aceste flori trebuie, de asemenea, să fie bine drenate, deoarece cresc frumos atunci când solul este fertil. Trandafirii albi necesită întreținere destul de redusă și arată sublim indiferent dacă sunt sub formă de tufă sau într-un ghiveci individual. Alte plante asociate zodiei Rac sunt: mușcate albe, crini albi, nuferi de apă, lotus, verbină, magnolii.

Floarea soarelui – Floarea zodiei Leu

Leul este iubitor, înțelegător, aventuros, cu inima caldă și are capacitatea de a pune tuturor zâmbetul pe buze. Floarea astrologică a Leului este floarea soarelui. Având o floare de dimensiuni generoase, aceasta este ușor de recunoscut. Îndreptându-se mereu spre soare, aceste flori captează toată lumina reflectoarelor, la fel ca leii. Floarea soarelui este captivantă și înfățișează frumos viața Leilor. În timp ce înfloresc, aceste flori se deplasează spre soare, dar se opresc odată

ce înflorirea se termină. Caracterul unui Leu este foarte asemănător: își dezvăluie personalitatea treptat până când strălucește. Alte plante asociate zodiei Leu sunt: galbenele, rozmarin, dalia, rostopasca.

Crizantema – Floarea Zodiei Fecioară

Crizantemele sunt florile zodiei Fecioară. Perfecționisti și orientați spre detalii, reprezentanții acestei zodii sunt probabil fascinați de atracția sofisticată a crizantemei. Denumite și crizante, aceste flori înfloresc în toamnă și rămân puternice și în timpul iernilor reci. De asemenea, Fecioarele sunt foarte puternice, rezistente și tind să găsească perfecțiunea în fiecare slujbă pe care o întreprind. Mai mult au o atenție deosebită până la cele mai mici detalii, similar cu crizantemele complicate și detaliate. Alte plante asociate zodiei Fecioară sunt: ranuncul, asterii, narcise, flori de cireș, eucalipt.

Trandafirul – Floarea Zodiei Balanță

A fi imparțial, calm și echilibrat este obiectivul de viață al Balanțelor. Aceste persoane sunt înclinate să promoveze dragostea și armonia. Acesta este motivul pentru care trandafirul clasic este floarea lor astrologică. Reprezentând dragostea necondiționată, romantism și frumusețe, trandafirii sunt perfecți pentru Balanțe. Trandafirii sunt flori iubite universal și, datorită trăsăturilor lor remarcabile, ei reprezintă cu adevărat oamenii Balanță iubitori de comunitate. Alte plante asociate zodiei Balanță sunt: hortensii, menta, margarete, gardenie, gladiole, frezie.

Plantele cu flori roșii – Floarea zodiei Scorpion

Scorpionul este misterios, profund emoțional, protector, dar liniștit și puternic. Plantele cu flori roșii precum mușcatele roșii și trandafirii roșii sunt asociate cu zodia Scorpionului. Acești oameni te pot răni atunci când te aștepți mai puțin de la ei să facă acest lucru. Prin urmare, în ceea ce privește calitățile lor înnăscute, ei tind să fie fascinați de florile de culoare roșu și roșu închis. Alte plante asociate zodiei Scorpion sunt: anemone, gardenii, caprifoi, rododendron și orice florare de culoare roșu și roșu închis.

Garoafa – Floarea zodiei Săgetător

Persoanele născute sub semnul stelar al Săgetătorului sunt vesele, fericite, puternice și încrezătoare, la fel ca și garoafele. Această floare este reprezentarea perfectă a iubirii dintre două persoane, motiv pentru care garoafele sunt printre cele mai populare alegeri la nunți. Denumite adesea „floarea zeilor”, garoafele au un parfum picant și sunt o încântare dinamică și colorată. Alte plante asociate zodiei Săgetător sunt: păpădie, mure, ciulini, bujori, salvie, șofran.

Panseluța – Floarea zodiei Capricorn

Capricornii sunt legendari pentru că se îmbunătățesc pe măsură ce îmbătrânesc. Longevitatea, rezistența, capacitatea de a supraviețui și de a prospera sunt caracteristicile personalității Capricornului. Floarea astrologică a Capricornului este panseluța. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt tenace, hotărâte și iubesc să își arate rezultatele muncii grele, la fel ca panseluțele supraviețuitoare ( acestea pot supraviețui înghețurilor ușoare și stratului de zăpadă). Alte plante asociate zodiei Capricorn sunt: iedera, camelie, iasomie.

Orhidee – Floarea zodiei Vărsător

Manifestând grație, delicatețe și totuși puternică, orhideea este floarea astrologică a Vărsătorului. Persoanele născute sub această zodie, gândesc înainte, dar preferă să traverseze căile mai puțin parcurse. În mod similar, orhideele robuste, dar cu aspect delicat, se disting și sunt în acord cu mediul înconjurător. Acest lucru se potrivește naturii individualiste a Vărsătorului. Alte plante asociate zodiei Vărsător sunt: gladiola, pasărea paradisului, aloe, yucca.

Nufăr – Floarea Zodiei Pești

Nu este deloc surprinzător faptul că nuferii sunt floarea acestui semn zodiacal. Nuferii sunt emblema frumuseții și purității, ceea ce îi face perfecți pentru o zodie spirituală precum Peștii. Intuitivi și delicați, frumoșii nuferii reprezintă personalitățile Peștilor, cunoscuți ca fiind foarte artistici, visători și sensibili. Atât semnul, cât și floarea au apa ca simbol comun, motiv pentru care merg atât de bine împreună. Peștii sunt foarte prietenoși, deschiși și se bucură de compania celorlalți. Le place să îi ajute pe cei aflați în nevoie și pot merge mai departe atunci când cineva are nevoie de sprijin. Alte plante asociate zodiei Pești sunt: mușchii, rubarba, orhidee, macii, clematita, liliac.

Folosiți florile zodiacului pentru a alege o plantă cadou pentru o persoană dragă. Alegerea florii asociate cu zodia sa reprezintă un cadou special, unic și personalizat. De asemenea, puteți proiecta o grădină zodiacală folosind una sau mai multe plante, în funcție de propriul semn zodical. Așadar, astrologia acest subiect încă controversat și necunoscut pentru știință, poate influența cu totul viața de zi cu zi a unei persoane, nu doar prin stele ci și prin flori! Dacă vă doriți un trandafir celebru în gradină, intrați în lumea magică a trandafirilor pe https://www.famousroses.eu/. Aveți de ales dintre peste cele 100 de soiuri de trandafiri medaliați și celebri în întreaga lume! Pe Famous Roses găsiți trandafirii de care aveți nevoie pentru a vă realiza gradina zodicala mult dorită. De la trandafiri cățărători și parfumați până la trandafiri de dulceață, de la cei mai mari creatori ai lumii. Medaliați, celebri și cu garanție pentru prindere, soi și culoare, Famous Roses vă oferă cei mai calitativi și rezistenți butași de trandafiri de pe piață. Acești trandafiri de colecţie, adevărate opere de artă pentru totdeauna, sunt cele mai inspirate cadouri cu flori care rezistă an de an.

Surse foto – FamousRoses.eu & Pixabay.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata