Willow a lansat piesa „hover like a GODDESS”

WILLOW lansează luna viitoare cel de-al șaselea album „COPINGMECHANISM”, iar astazi, 5 august, a distribuit un nou single „hover like a GODDESS”. „Orice femeie merită să fie venerată. Acest cântec este o odă pentru zeița din fiecare dintre noi” – Willow

Noul album urmează rapid celui de anul trecut „I feel EVERYTHING”, care a marcat debutul lui WILLOW în Hottest 100 de la triple j cu colaborarea cu Travis Barker „t r a n s p a r e n t s o u l”.
Acel album a îmbinat un sunet emo și pop-punk din anii ’00 renascut cu alt-RnB și rădăcinile hip hop ale lui WILLOW, dar COPINGMECHANISM promite să fie mai concentrat pe partea mai grea a sunetului ei.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/hoverlikeaGODDESSPR

„hover like a GODDESS” este o melodie care iese cu riff-uri agitate și tobe agitate, în contrast cu o pauză liniștitoare de chitară și strigătele dominante ale lui WILLOW: „Nu voi fi niciodată bine dacă nu vei fi al meu!”.

La 21 de ani, WILLOW și-a petrecut cea mai mare parte a vieții lucrând în industria muzicală și deseori făcând muzică cu nuanțe R&B care i-a susținut pregătirea vocală. Având mai mult timp ca niciodată pentru a experimenta procesul ei de scriere în ultimul an, ea a început să facă demo-uri și să scrie melodii care nu numai că i-au folosit abilitățile la chitară, dar care au fost profund inspirate de eroii ei și de muzica pe care a crescut ascultând-o. De la 3 la 7 ani, ea a însoțit trupa de nu-metal a mamei sale, Wicked Wisdom, în turneu. Trupa a avut voci rock puternice și chitare zdrobitoare, care au deschis calea pentru gusturile muzicale ale lui WILLOW, inclusiv My Chemical Romance, Paramore, Fall Out Boy și multe altele.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata