Weekend cu dezvăluiri la “Teo Show”!

Şi în acest weekend, “Teo Show” le aduce telespectatorilor interviuri în exclusivitate, invitaţi interesanţi si o atmosferă perfectă pentru weekend. Sâmbătă, de la ora 10:00, Francisca și TJ Miles dau cărțile pe față și povestesc cum au ajuns de la o relație de prietenie, la o iubire pasională. În platoul “Teo Show”, cei doi vorbesc și despre cum a evoluat iubirea lor, dar și despre planurile pe care le au împreună.

“Am fost la Botoșani. Părinții Franciscăi m-au primit cu brațele deschise, au fost atenți cu mine… Am vorbit despre viață”, i-a spus TJ Miles lui Teo.

In editia de duminică a emisiunii “Teo Show”, difuzată de la ora 10:00, aflăm de unde a făcut Brigitte Pastramă rost de 100.000 de Euro ca să îşi cumpere o casă Dubai.

Brigitte Pastramă s-a mutat în spectaculosul oraș pentru a-i oferi fiicei sale un viitor mai bun. Însă viața în Dubai nu e deloc Rai pentru celebra Brigitte.

Am renunțat la confortul de acasă… N-am avut posibilitatea să cumpăr o casă mare (…) Acolo am o mașină SH, (…) atât mi-am permis să cumpăr cu banii jos”, a mai povestit Brigitte Pastramă.

De unde a făcut rost de bani ca să-și cumpere locuință in Dubai, ne povestește chiar Brigitte, duminică, la “Teo Show”.

              Emisiunea “Teo Show” poate fi urmarită în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, la Kanal D. Invitaţi intersanţi pentru public, subiecte din diferite domenii, umor din belșug și atmosfera relaxată de weekend sunt ingredientele unei emisiuni de neratat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata