We Love Music, cel mai mare festival din Vâlcea s-a încheiat! Peste 30 de artiști au făcut show!Ce spune primarul orasului

We Love Music Festival a debutat în forță joi, 18 august, iar mii de oameni au dansat și au fredonat timp de 4 zile magice alături de cei peste 30 de artiști români și internaționali care au urcat pe scenă. Iubitori de muzică de toate vârstele au trăit clipe de neuitat în mijlocul naturii, pe Platoul Fețeni din Vâlcea și s-au distrat pe ritmuri de trapp, pop, hip-hop, raggae sau R&B.

Liana Stanciu și Nick N&D au întreținut atmosfera și au energizat publicul în toate cele 4 seri ale festivalului, care a adus pe scenă artiști români precum Connect-R, 3 Sud Est, DJ Project sau Anda Adam dar și artiști internaționali care au făcut înconjurul lumii cu piesele lor, precum Ronan Keating, Lou Bega, Jay Sean, Oceana, Ottawan sau Blue.

Prima ediție a We Love Music Festival a adus laolaltă iubitorii de muzică de toate vârstele, care s-au bucurat de peste 30 de show-uri live la scena principală, nume mari care au făcut înconjurul lumii cu muzica lor. Zonele de relaxare, experiențele culinare, parcul de distracții și alte surprize din incinta festivalului au completat experiența și au asigurat participanților momente de neuitat.

Concertele live de pe scenă au fost completate de Disco Anul 2000, unde DJ și MC de top, precum Nick NND, Retro Night Fever with MC Dylma & Pappa M, Vice City, Professor, Tomy Deejay sau Vlad Odangiu au transformat locul într-o petrecere care s-a întins până în zorii zilei.

Festivalul We Love Music, aflat la prima ediție, a fost organizat de Sprint Media Group, cu sprijinul Primăriei Vâlcea. Înființată în 2003, Sprint Media Group este una din cele mai experimentate agenții de management și impresariat artistic pe plan național, reprezentând exclusiv peste 60 de artiști. Din portofoliul lor fac parte nume sonore din România, precum Connect-R, DJ Project, Bere Gratis, Cabron, Adda și mulți alții.

Mircia Gutău – Primarul Râmnicu Vâlcea

Bravonet: Cum a fost evenimentul? Cum vi s-a părut că au ieșit cele 4 zile?

Mircia Gutău: Am venit la festival doar două zile din 4, pentru că am avut un deces în familie și nu am putut ajunge în fiecare zi. Dar semnalele primite de la cetățeni au fost formidabile. În sensul că, muzica a fost foarte bună, participanții s-au bucurat de atmosferă. Aici, jos pălăria! Au fost mici deficiențe, pe care le-am simțit, în privința organizării. Aici pot spune că este loc de mai bine, dar numai cine nu muncește nu greșește. De exemplu, s-au cheltuit foarte mulți bani pe aceste garduri de protecție. Anul viitor, voi face stabile aceste trei laturi, dând posibilitatea ca, în viitor, să ne extindem. Parcarea trebuie amenajată, pentru ca, dacă plouă, să nu patineze mașinile.

Mircia Gutău – Primarul Râmnicu Vâlcea
Mircia Gutău – Primarul Râmnicu Vâlcea

Trebuie organizate mai mult la locurile de parcare, să nu se înghesuie mașinile. Și, multe altele. Firme de pază mai serioase, să nu mai sară nimeni gardul. Un lucru făcut nemțește are beneficii fantastic de mari!

Ați văzut că azi a ieșit curcubeul, e un semn!

Sigur că da. Sunt convins că, anul viitor, lucrurile vor avea o ascensiune și mai mare. În acest an, au fost multe suspiciuni. Înțeleg. Colegi din țară: „Faceți spectacol, sunt nume mari, chiar vor veni aceste nume la spectacol ?” Și uitați că au venit: Lou Bega, Ronan Keating, Ottawan, o mulțime de nume cunoscute de pe scena muzicală internațională care au urcat pe scenă. Au fost peste 30 de artiști români și internaționali în cele 4 zile de festival.

Aveți copii?

Da, am doi copii.

Lor ce muzica le place?

Vreau să vă spun, copiii mei sunt mai mari, au peste 35 de ani și le place aceeași muzică. Am mai avut un spectacol cu muzică disco. Au fost doar tineri, acolo. La acest gen de muzică, am văzut oameni de vârsta a doua, chiar de vârsta a treia. Și copiii mici vin și ascultă. Eu cred că va prinde fantastic. Peste două săptămâni, vom avea Festivalul Rock din Vâlcea, pentru că a fost un segment al oamenilor din Râmnicu Vâlcea cărora le-a plăcut foarte mult muzica rock. Acesta va fi un spectacol mai mic. Avem Arenele Traian, o locație excelentă, în care intra 3500 – 4000 de oameni și vom încerca, în acest an, să reînviem rock-ul.

Peste câteva săptămâni, veți mai avea un festival și premii.

Da, decernarea “Romanian Music Awards”.

Liana Stanciu si Mircia Gutău – Primarul Râmnicu Vâlcea
Liana Stanciu si Mircia Gutău – Primarul Râmnicu Vâlcea

 

Dumneavoastră vă place muzica foarte mult?

Nu trebuie să îți placă ție foarte mult, dar trebuie să fii atent la dorințele cetățenilor. Și, vreau să vă spun că foarte mulți oameni din Râmnicu Vâlcea au spus că „am vrea spectacol”, „am vrea mai

multă zarvă în oraș”. Anul acesta, chiar am făcut acest lucru și voi continua, pentru că oamenii, în afară de muncă, au nevoie și de destindere. Să se simtă bine și să-și trăiască viața.

Dumneavoasta aveți două calități: 1. vă place muzica și 2. sunteți gospodar. Aveți un oraș foarte frumos!

Da, fără lipsă de modestie, Râmnicu Vâlcea este unul dintre cele mai curate orașe din România. Și o spun cei care vin în Râmnicu Vâlcea. Cei care s-au obișnuit cu confortul, sunt pretențioși, tot timpul vor altceva. Dar, cei care vin din altă parte sau cetățenii din Râmnicu Vâlcea, și merg în afara Râmnicului și văd cum arată o parte din celelalte orașe, când se întorc spun: „Avem un oraș superb!”. Chiar așa este!

Nu v-am întrebat, care este artistul dumneavoastră preferat, din aceste zile, care a cântat aici?

Stau să ascult Ricchi e Poveri, în seara asta. Melodii din vremea nostră.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata