in ,

Vrei să pui capăt unei relaţii bazate pe sex? Află cum!

Deşi nu ai o relaţie stabilă cu cineva, obişnuieşti să te întâlneşti ocazional cu un tip din motive sexuale. Dar ţi-ai dori ca toate astea să înceteze şi să ai un prieten adevărat. Sfaturile de mai jos te vor ajuta să pui capăt unei relaţii bazate pe sex:

Dacă ai şi tu un sex-friend ştii că nu e deloc uşor să te afli în această situaţie dacă simţi că nu este ceea ce îţi doreşti. Şi cel mai bine ar fi ca lucrurile să fie clare de la bun început: dacă tu sau el simţiti că vă doriţi o relaţie serioasă cu altcineva, veţi înceta să mai faceţi sex împreună. Dar ce se întâmplă atunci când doar tu vrei să pui punct? Situaţia se complică şi mai mult, iar aşa ai putea să îi faci faţă:

1. Găseşte un moment în care să ai o discuţie serioasă cu persoana respectivă şi să îi explici foarte clar decizia ta.

2. Evită să îi trimiţi mesaje şi SMS-uri care implică şi cuvinte sau aluzii care fac trimitere la sex sau afecţiune. În caz contrar, îl vei face să creadă că lucrurile vor continua ca şi până acum!

3. Redu comunicarea cu el prin orice canal. Nu-l suna, nu-i lăsa mesaje pe Facebook şi nici nu-i da SMS-uri. Arată-te distantă.

4. Nu ceda la insistenţele lui. Dacă ai stabilit ceva, ţine-te de cuvânt.

 

Foto: www.123rf.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 întrebări esenţiale înainte de a-ţi începe viaţa sexuală

10 MODURI prin care îți poți stăpâni TIMIDITATEA