“Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, cel mai grandios musical din România pentru copii și tineri

Teatrul Muzical Ambasadorii anunță producția celui mai mare musical românesc pentru copii și tineri, o creație cu libret și muzică originale 100%, sub semnătura celebrului compozitor Cristian Faur – “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”. Avanpremiera va avea loc pe data de 20 decembrie 2022, ora 18.30, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

 

După succesul răsunător înregistrat cu spectacolul “Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”, managementul Teatrului Muzical Ambasadorii își propune să scrie istorie cu acest musical nou, original, o producție ce reunește câteva dintre cele mai apreciate nume din industrie: Răzvan Oprea (regie), Cezara Blioju (coregrafie) și Viorica Petrovici (scenografie și costume). “Vrajitoarea Kera si cele șapte nestemate” va beneficia si de o distribuție de zile mari, cu două dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone, dar și cu apreciații actori și soliști ai Teatrului Muzical Ambasadorii: Andreea Bucur, Ayona Iordănescu, Bogdan Șerban, Camelia Cuzub, Jennifer Dumitrascu, Natalia Dragomir, Octavian Ene, Sergiu Neamțu, Silviu Mihăilă și Silvia Stanciu.

 

“Va fi un musical pentru tineri așa cum nu s-a mai văzut în Romania. Totul, de la libret la coloană sonoră, decor sau costume, va surprinde și fascina spectatorii printr-un produs cultural de calitate, 100% românesc. Mai mult, “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” va avea în distribuție două dintre cele mai îndrăgite nume ale scenei muzicale românești, a căror identitate nu o dezvăluim încă”, declară Ciprian Mihai Rogojan, manager al Teatrului Muzical Ambasadorii.

 

Musicalul “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” pune în scenă aventurile pline de magie și suspans prin care trec Serafim și uncenicul lui, Piticel, pentru a proteja globul de cristal în care este păstrat “Spiritul Magic al Poveștilor” de mâinile și mintea vicleană ale vrăjitoarei Kera, care dorește să fure și să ascundă toate poveștile lumii. Pe parcursul celor 2 ore de musical spectatorii se vor întâlni cu 7 nestemate ale lumii basmelor: “Aladin și lampa fermecată” , “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici” sau “Frumoasa și Bestia”.

 

Avanpremiera va dispune de un număr restrâns de bilete puse la vânzare, care vor fi disponibile online în rețeaua ticketstore.ro.

 

https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata