Voturile au fost exprimate: Kamara si Dan Ursa sunt in pericol de eliminare la Survivor Romania!

”Te ia din zona de confort. Poate să se întâmple orice”, a spus aseară una dintre concurentele rămase în cel mai dificil reality show și a sintetizat cum arată fiecare zi în competiție pentru cei 12 competitori care au reușit să depășească, pas cu pas, fiecare bornă importantă până la acest moment. Survivor România este despre a lăsa în spate tot ceea ce știai că poți și a demonstra că imposibil nu este nimic. Diseară, de la 20:30, emisiunea merge mai departe și aduce o nouă eliminare.

Ieri, membrii tribului Taino au primit un cufăr misterios care i-a anunțat că pe insulă se află ascuns un simbol al Imunității. În baza unei ghicitori, toți cei 12 au pornit rapid într-o căutare spectaculoasă… dar fără rezultat! Momentan nici unul dintre ei nu a reușit să își dea seama unde este copacul care-l ascunde.

Fix cu gândul la Imunitate au plecat și pe traseu, acolo unde în baza noului sistem de joc, Alin Chirilă a reușit să câștige colierul care-i asigură încă o săptămână la Survivor, învingându-l în finala probei pe Andrei Krișan. ”O să votez din punct de vedere strategic”, a fost prima lui afirmație, în timp ce alături de foștii coechipieri a făcut planul pentru votul de grup.

În Consiliu, totul a ieșit la iveală: Kamara a primit 7 voturi și este nominalizarea de grup, iar Alin Chirilă nu a stat prea mult pe gânduri și l-a propus pe Dan Ursa: ”că este fals și mă incomodează”. Rezultatul deciziei celor de acasă îl vom afla în doar câteva ore.

Tot atunci vom vedea și ecourile Consiliului de aseară! Robert se simte totalmente trădat de fostul lui aliat, Alin și va face o serie de declarații extrem de dure: ”Trei luni ai fost omul bun, cu caracter frumos. Acum… Iuda e pistol cu apă”. Cum se va apăra luptătorul de MMA în fața fostului său coleg de trib, dar și ce alte discuții vor mai apărea, descoperim doar în această seară.

Pe concurenți îi așteaptă și o nouă probă cu o recompensă care le va aminti de casă și de serile frumoase petrecute cu prietenii. Care vor fi căpitanii, scorul și strategiile la joc, urmează să vizionăm curând.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o ediție incredibilă din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata