Vocea – Jurnal de poveste. Daniel Pavel: „Cu putin timp inainte de disparitia sa prematura, am revalidat influenta sa”

Astăzi sunt exemple pentru cei care urmăresc și apreciază, însă și ei, la rândul lor, au avut oameni care i-au inspirat și îndrumat cu sfaturi, lecții și încurajări. Aceste voci au contribuit la ceea ce sunt acum. Săptămâna aceasta, la Vocea – Jurnal de poveste, Daniel Pavel ne povestește despre cele mai importante voci din viața sa.

 

Pentru prezentatorul SURVIVIOR România, Daniel Pavel, au existat, de-a lungul timpului, mai multe voci care și-au pus amprenta în evoluția sa și i-au marcat drumul în viață. De la părinții săi, până la colegii de pe nave.

 

„Lungile sesiuni de ascultare a vocii celui care se contura ca mag al impactului media pe unde radio, Andrei Gheorghe, au fost adevărate master-class-uri pentru mulți dintre noi. Mulți ani mai târziu, când am avut șansa unor discuții de neuitat cu el, cu puțin timp înainte de dispariția sa prematură, am revalidat influența sa, prin zâmbetul său cu accente grav-melodioase. Vocile confraților aflați pe nave vizibile doar pe radare, acele voci auzite pe canalele de comunicație specifice navigatorilor maritimi sau aerieni, sobre, echilibrate, voit-repetive, în engleza Morse, generatoare de calm în cele mai aprige furtuni”, spune Daniel Pavel.

 

Cât de mult a contat pentru Daniel Pavel felul în care Andrei Gheorghe i-a vorbit și cum vocea lui a devenit una dintre cele care i-au îndrumat pașii, aflați aici: Vocea – Jurnal de poveste.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata